Sizce annaya dönmelimiyim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
Sizce annaya dönmelimiyim
arkadaşlar symbian belle yüklü şuan sizce annaya geri dönmelimiyim lütfen yorumlarınız esirgemeyiniz

Türe

Türe

Üye
bence belle daha iyi :hmmm

adanalı1

adanalı1

Üye
Bence bırakma belleyı ... 3 4 eksıklerı var ... var ama sanırım guncellemelerle eksıklerı tamamlar nokıa ...

KadirCakir

Üye
Bence gerek yok. Restart sorunu vardı onun olmaması Belleye geçmek için yeter. Ben pop3 mail kullanıyordum. Mailde ciddi sıkıntılarım vardı. bellede hiçbir sorunum kalmadı. Eksikleri var olabilir ama kullanmayı etkilemiyor. Örnek ben bildirimler widget i çok kullanıyordum onu forumda yok diye ortalığı ayağa kaldıranlar var ama Bellede gerek de yok çünkü zaten bakar bakmaz gözünün içine sokuyor bu bildirimleri.

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
yani bellede kalıyım diyorsunuz

ggokhan08

Üye
Bende telefonu aldım ilk yazılmı hiç kullanmadım direk annaya güncelledim tel açıldı hiç kullanmadan direk belleyi kurdum :D Aslında şaun anna yı merak etmiyor değilim ama neden yenisi varken eskisini kullanıyım ki :D.. Acaba kamera kalitesi olarak anna dan iyimi kötümü yoksa eşitmi..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Belle kullanmaya devam etmelisin. Cihaza özgü eksiklikleri ile genel bir kaç eksiği olmasına rağmen kullanılabilir. Nokia bu eksiklikleri düzeltecek güncellemeyi yayınlayacaktır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu kadar bekledik belle gelsede yüklesek diye annaya dönmenın geregı yok iki gün sonra belleyı merak edeceksın sonuçta arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: atakan25
atakan25

atakan25

Üye
bellede kal

kutay_24

Üye
e ama şarjı az gitmeye başladı...
şu şarjın az gittiği bi modu vardı adını unuttum şimdi onuda bulamadım...

legend5858

legend5858

Üye
Zevk meselesi :) Belle daha sağlam güncellemeyle hatalar giderilir.

deniz123

deniz123

Üye
ben anna yıda denedim belleyide benim kendi tercihim anna

kordanadam

Üye
belleyi denemedim ama anna da en ufak bir sorunum yok. 14.002 yazılımım onu bile yükseltme gereği duymuyorum. Belle yüklid dedim ama flv oynatamama vb bazı sikayetleri okuyunca vazgectim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
belleye bakmak bile annadan güzel :)

u_cosar

u_cosar

Üye
bence belle daha iyi

55lim

Üye
belleyi denemedim ama anna da en ufak bir sorunum yok. 14.002 yazılımım onu bile yükseltme gereği duymuyorum. Belle yüklid dedim ama flv oynatamama vb bazı sikayetleri okuyunca vazgectim.

evet bende şu annakullanıyorum nden sorunlu bi sürüm yükleyewim güncelleme ile düzeltsinler ondan sonra takip ediyorum merak etmiyo değilim yani

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
pişman olmayın yüklediginizde annayla niye ugrastım diye yazılanlara bakmayın tamamen yanlış güncellediklerinden kaynaklanıyor hard formatı atın hafıza kartınızdaki verileri yedekleyin hafıza kartını biçimlendirin hard formattan sonra belleyi kurun hafıza kartını takın bi biçimlendirme daha yapın belle ile misss hiç bi sorun cıkmaz gayet hızlı stabil şarj süresi daha uzun ve kesinlikle çok şık ve kullanışlı herkes flvden bahsediyor bnmki operatörden bile youtubedeki videoları takılmadan acıyor dolmasını bile beklemiyorum indirdiklerimde acılıyor

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
youtube dan çogunluk izliyor zaten sorun flv ler

LimePie

LimePie

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar acaba yeni yazılımı belledenmi carladanmı devam edecek yoksa bu kadarmı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt