Sürekli Kayan Menü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Sürekli Kayan Menü
Arkadaşlar geçen bi arkaşta gördüm cfw'de menüde tek hareketle sürekli kayıyor. Orjinal Belle'de bunu yapabilir miyim? :)

ÇÖZÜLDÜ

buyrun belle için. yükleyin kapatın açın telefonu..

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq

tarxhn

tarxhn

Üye
bende denedimde link acılmıor

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
link vereyim ben arkadaşlar bi dakika

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye

semih3408

semih3408

Üye
bence arkadaşım hiç uğraşma bozuluyor, sonra uğraş dur.

mesut1979

Üye
slm birkac arkadas sundugum MOD link kirik demis bende gayet güzel iniyor hicbir sorun yok,belki türkiyedn yasaklandi mi rapidshare.

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant
yaren_dede

yaren_dede

Üye

teşekkürler güzel bir paylaşım oldu tek dokunuşla kayıyor incelemek istediğiniz dosyalar resimler yada sosyaldeki paylaşımlar tekrar teşekkürler telefondada herhangi bir sorun yok indirmeyi düşünenler indirsin bence tavsiye ediyorum

• Beğen
Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler güzel bir paylaşım oldu tek dokunuşla kayıyor incelemek istediğiniz dosyalar resimler yada sosyaldeki paylaşımlar tekrar teşekkürler telefondada herhangi bir sorun yok indirmeyi düşünenler indirsin bence tavsiye ediyorum

Katılıyorum bendede bi sıkıntı yok gayet güzel indirmek isteyenler çekinmeden indirebilir :)

• Beğen
Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Bi foto video varsa özele yazsın biri. Çok merak ettim nasıl birşey.

n000k

n000k

Üye
Bi foto video varsa özele yazsın biri. Çok merak ettim nasıl birşey.

bildiğin hafiften dokunuyorsun o dokunma hızına göre kayıyor.misal galeriye girdin. Hafiften aşağı doğru çektirip bırak parmagını o sonuna kadar kayıyor.istersen yukardan aşagı yap. :)

----------Eklendi @ 07:35:11 ---------- Yazıldı @ 07:30:52 ----------

bence arkadaşım hiç uğraşma bozuluyor, sonra uğraş dur.

ne bozulmuş ayıptır sorması.ben şimdiye kadar hiç teline zarar vereni duymadim bu modun.. Benimde telimde bir sorun yok..yüklemek isteyenlerin hevesini kırmayalım..güzel bir mod.keske nokia orjinalnde bunu sunsada herkes yararlansa,keyfini çıkarsa..

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
bildiğin hafiften dokunuyorsun o dokunma hızına göre kayıyor.misal galeriye girdin. Hafiften aşağı doğru çektirip bırak parmagını o sonuna kadar kayıyor.istersen yukardan aşagı yap. :)

----------Eklendi @ 07:35:11 ---------- Yazıldı @ 07:30:52 ----------

ne bozulmuş ayıptır sorması.ben şimdiye kadar hiç teline zarar vereni duymadim bu modun.. Benimde telimde bir sorun yok..yüklemek isteyenlerin hevesini kırmayalım..güzel bir mod.keske nokia orjinalnde bunu sunsada herkes yararlansa,keyfini çıkarsa..

Katılıyorum ben şuan kullanıyorum çok memnunun :)

sublieutenant

sublieutenant

Üye
slm birkac arkadas sundugum MOD link kirik demis bende gayet güzel iniyor hicbir sorun yok,belki türkiyedn yasaklandi mi rapidshare.

hayır yasak değil, linklerde sağlam gerçekten, Arkadaşlar becerememişler herhalde :D :spr

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt