Nexus S radyo var mı? Program ile radyo kullanılabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Karabela91

Üye
    Konu Sahibi
Nexus S radyo var mı? Program ile radyo kullanılabilir mi?
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar;
Aslında konu açmak için gerekli miydi bilmiyorum ama üst düzey bi telefon bilgim yok. Nexus S Android 4.0.3 kullanıcısıyım ve bildiğim kadarıyla bu telefonda radyo yok. Sormak istediğim herhangi bir radyo uygulamasıyla falan radyo kullanılabilinir mi ?

Herhangi bir oyun ya da uygulama açıp uygulamadan çıkınca arka planda açık kalıyor galiba. Ana menü tuşuna basılı tutunca açık olan programları gösteriyor. Onları sürükleyince kayboluyor. Yani o uygulamayı komple kapatmış mı oluyor ? Bilmem ne killer diye programlar var diye okumuştum programları kapatmak için. Ram de fazla yer kaplamasın diye öneriyorlardı. Android de yeni sayılırım sorularım biraz amatör gelebilir ama yardımlarınızı bekliyorum :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
arkadaşım bu ics romunun kendi radyosu yokmu hangi ülkeden aldın bu nexus s i

enaa_881

enaa_881

Üye
kardeş içinde ICS (and 4.0.) olduğuna göre telefonun nexus S değil sadece NEXUS (en son çıkan nexus yani içinde ıcs olan) ve o telefonda radio yok uygulamaylada olacağını sanmıyorum olursada zaten internet kullanır yüksek ihtimal
evet yaptığın şeyle uygulama kapanmış oluyo

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
kardeş içinde ICS (and 4.0.) olduğuna göre telefonun nexus S değil sadece NEXUS (en son çıkan nexus yani içinde ıcs olan) ve o telefonda radio yok uygulamaylada olacağını sanmıyorum olursada zaten internet kullanır yüksek ihtimal
evet yaptığın şeyle uygulama kapanmış oluyo

bende Samsung Nexus S Super Clear LCD 4G cihazı var satışı durduruldu hollanda da radyo uygulaması var çalışıyo

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Öncelikle iyi forumlar arkadaşlar;
Aslında konu açmak için gerekli miydi bilmiyorum ama üst düzey bi telefon bilgim yok. Nexus S Android 4.0.3 kullanıcısıyım ve bildiğim kadarıyla bu telefonda radyo yok. Sormak istediğim herhangi bir radyo uygulamasıyla falan radyo kullanılabilinir mi ?

Herhangi bir oyun ya da uygulama açıp uygulamadan çıkınca arka planda açık kalıyor galiba. Ana menü tuşuna basılı tutunca açık olan programları gösteriyor. Onları sürükleyince kayboluyor. Yani o uygulamayı komple kapatmış mı oluyor ? Bilmem ne killer diye programlar var diye okumuştum programları kapatmak için. Ram de fazla yer kaplamasın diye öneriyorlardı. Android de yeni sayılırım sorularım biraz amatör gelebilir ama yardımlarınızı bekliyorum :)

Marketten TuneIn Radio'yu indirerek internet bağlantısı üzerinden Türkiye'deki bütün radyoları dinleyebilirsiniz.

Karabela91

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun model numarası Nexsus S diye geçiyor. ICS 4.0.3 sürümünü de manuel olarak kendim güncelledim. Normalde telefon otomatik güncelliyordu ics ye. Fakat google bu güncellemeyi kaldırmış o yüzden kendim güncelledim. Sormak istediğimse aslında telefonun internetsiz normal radyo özelliği var mı? (Bildiğim kadarıyla yok) Yoksa uygulamayla falan aynı antenli radyo özelliği kullanılabilinir mi? (İnternet bağlantısına gerek duymadan)

enaa_881

enaa_881

Üye
anladım ıcs deyince nexus sanmıştım nese telefonda radyo yok internetle kullanabilirsin radyoyu ama internetsiz zor diye düşünüyorum

fnldstntn

Üye
Donanım desteklemiyorsa yazılımla internetsiz radyo imkansız...ve o uygulamaları sürüklemeniz yeterli kapanması için...

Karabela91

Üye
    Konu Sahibi
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar...

psikolaz

psikolaz

Üye
bende bir nexus s kullanıcısı olarak diyebilirim ki telefonumuzun donanımı her ne kadar fm radyoyu desteklesede bunu aktif hale getirebilen daha çıkmadı spirit fm uygulaması ile birçok cihazda aktif olmayan fm radyo aktif hale geliyor ancak nexus s de ne yazık ki olmuyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bende bir nexus s kullanıcısı olarak diyebilirim ki telefonumuzun donanımı her ne kadar fm radyoyu desteklesede bunu aktif hale getirebilen daha çıkmadı spirit fm uygulaması ile birçok cihazda aktif olmayan fm radyo aktif hale geliyor ancak nexus s de ne yazık ki olmuyor
xda developers daki bi rom sayesinde açtım

psikolaz

psikolaz

Üye
xda developers daki bi rom sayesinde açtım

Arkadasim telefonun nexus s ise bu mumkun degil senin telefonun muhtemelen nexus one dir. Zaten xda da oyle radyoyu aktif eden nexus s romu yok 2006 dan beri xda dayim ben gormedim yok illa da var diyorsan koy linkini gorelim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt