Garanti Hakkında !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
Garanti Hakkında !
merhabalar elimde şu an sony erıcsson xperia arc modeli var..fakat fatura ya da garanti belgesi elimde yok..cihazın garantili olduğunu biliyorum fakat hangi firmanın garanti kapsamında bunu bilmiyorum acaba öğrenebileceğim bir yer varmı?Bu arada ımeı sorgulama'dan ithalat yoluyla kaydedilen ımeı sonucu aldım ama garanti süresi ordan öğrenilmiyor..yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Bende aynı durumdaydım. Sonra samsunga telpanın baktığını öğrendimm. Araştır bi. Olmazsa teker teker sor nolcak..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
5-6 tane garanti firmasına baktım k.vk.'ya bile baktım fakat bir sonuç alamadım...peki garantisi varsa belgesiz göndersem garanti kapsamında cihaz onarılırmı...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
onarılır onlar kontrol edıyor zaten imei nosundan

• Beğen
Tepkiler: ByYlmzZz
gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum sony ericsson ürünlere genel olarak brightstar bakıyor.Bende neo V var garantisi brightstar'dan.Ama fatura falan olmadan bildiğim kadarıyla bakmıyorlar.Bende daha önce n79 vardı genpa garantili.4 defa servise gönderdim.Her seferinde gönderirken faturayıda istediler.Ama brightstar fatura olmadan bakarsa onu bilemem

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
peki bu garanti firmasını öğrenebileceğim bir yer varmı..

yarın sana en yakın bir kargo şirketıne git ben bunu servıse gonderecem de yardımcı olurlar orda sana burdan ne desem yanlış olur arkadasım

----------Eklendi @ 20:32:37 ---------- Yazıldı @ 20:27:35 ----------

bu arada kvk genpa telpa farketmez anlaşmalı olan tüm servısler bakmak zorundadır.

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
bunu bilmiyordum yani hangi garanti firmasına verirsem veriyim onarmak zorundalarmı..

yarın sana en yakın bir kargo şirketıne git ben bunu servıse gonderecem de yardımcı olurlar orda sana burdan ne desem yanlış olur arkadasım

----------Eklendi @ 20:32:37 ---------- Yazıldı @ 20:27:35 ----------

bu arada kvk genpa telpa farketmez anlaşmalı olan tüm servısler bakmak zorundadır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
samsung du dımı telın anlaşması varsa aynen bakmak zorundalar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş sony ericson hangi firmanın ama bilmiyorum üretici firmanın demeyeyimde sony ericcsonun destek hattını ara cihazımın garantisini ögrenmek istiyorum de imei yi ver zaten sistemde çıkar kolay gelsn

ZaZuM

ZaZuM

Üye
kardeş sony ericson hangi firmanın ama bilmiyorum üretici firmanın demeyeyimde sony ericcsonun destek hattını ara cihazımın garantisini ögrenmek istiyorum de imei yi ver zaten sistemde çıkar kolay gelsn

aynen mantıklı

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için sağolun ama yine de bulamadım yokmu acaba bir fikri olan..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
telefonu nerden aldın arkadaşım

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş telefon hangi garanti bakıyor hiçmi bilgin yok ne garantili mesala telpa garantili diyelim telpayı ara garantiyi ögrenmek istiyorum de mesala diyorum sonra imei yi isterler ver onlar zaten bilirler sistemden yani telefon ne garantili?

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Teleservis bakiyor kardesim :)

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Dostum sony ericsson ürünlere genel olarak brightstar bakıyor.Bende neo V var garantisi brightstar'dan.Ama fatura falan olmadan bildiğim kadarıyla bakmıyorlar.Bende daha önce n79 vardı genpa garantili.4 defa servise gönderdim.Her seferinde gönderirken faturayıda istediler.Ama brightstar fatura olmadan bakarsa onu bilemem

up..

ByYlmzZz

ByYlmzZz

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim hocam güzel bir bilgi fakat geçersiz veri kayıt bulunamadı gibi birşey çıkyor..
Teleservis bakiyor kardesim :)

R.A.M

R.A.M

Üye
Merak etme onlar cihazın seri no sundan anlıyorlar garantisinin olup olmadığını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt