Harita Güncellemesi (Sürüm: 00.02.45.110) [22.02.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

inanc609

Üye
Yahu bu nokianın haritalar uygulamasının yer bulma netliği gittikçe daha mı kötüye gidiyor? Eskiden bulunduğum yeri en fazla 15-20 metre yanılmayla gösterirken şimdilerde 200 metre civarı bir yanılma payı oluyor. Zaman zamanda 300 metre içerisindeki konumunuz diye gösteriyor. Bu haritaların yer bulma keskinliği mi köreldi yoksa bir ayarı varda ben mi bilmiyorum anlamadım :bilmm

_ardaa

_ardaa

Üye
Yahu bu nokianın haritalar uygulamasının yer bulma netliği gittikçe daha mı kötüye gidiyor? Eskiden bulunduğum yeri en fazla 15-20 metre yanılmayla gösterirken şimdilerde 200 metre civarı bir yanılma payı oluyor. Zaman zamanda 300 metre içerisindeki konumunuz diye gösteriyor. Bu haritaların yer bulma keskinliği mi köreldi yoksa bir ayarı varda ben mi bilmiyorum anlamadım :bilmm

o gps bağlantısı yapılmadığında hücresel şebeke yada mobil veri kullanarak en yakında ki baz istasyonuna göre konumlandırıyor seni, gps bağlantısı kurulduğu zaman doğru konumu birkaç metre yanılma payıyla gösterir, eski sürümlere göre çok daha iyi bence son versiyon.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
bende de bundan bi önceki versiyon çok daha hızlıydı sanki yerimi bulması 10 saniyeyi bulmuydu.bu son versiyon biraz daha yavaş ve hata payı biraz daha fazla bende

inanc609

Üye
o gps bağlantısı yapılmadığında hücresel şebeke yada mobil veri kullanarak en yakında ki baz istasyonuna göre konumlandırıyor seni, gps bağlantısı kurulduğu zaman doğru konumu birkaç metre yanılma payıyla gösterir, eski sürümlere göre çok daha iyi bence son versiyon.

Hocam peki bu gps bağlantısını nasıl sağlıyacağım. Haritaları açtığımda telefonun üstündeki uydu işareti çıkıyor eğer bahsettiğin o ise. Öyle olmasına rağmen konumu hatalı buluyor. Bir yer buluyor bir dakika geçmeden tekrar konum aranıyor diyor. Orayıda beğenmiyor tekrar konum arıyor. 5 dk içinde 10 kere aramasına rağmen bir sefer bile doğru yeri bulamadı :kotu:

_ardaa

_ardaa

Üye
Hocam peki bu gps bağlantısını nasıl sağlıyacağım. Haritaları açtığımda telefonun üstündeki uydu işareti çıkıyor eğer bahsettiğin o ise. Öyle olmasına rağmen konumu hatalı buluyor. Bir yer buluyor bir dakika geçmeden tekrar konum aranıyor diyor. Orayıda beğenmiyor tekrar konum arıyor. 5 dk içinde 10 kere aramasına rağmen bir sefer bile doğru yeri bulamadı :kotu:

Telefonda yazılımsal sorun olabilir olmazsa yukarıda Sensation üstadın verdiği linkten yeni harita uygulamasını yükle yada şuan ki versiyonu tekrar üstüne yükle, yada en sağlıklısı bilgilerini yedekleyip soft format atman olacaktır format uzun iş dersen de ilk söylediklerimi dene, gerçi bulunduğun yere göre de değişir konumunu bulması, normal şartlarda gayet stabil çalışıyor çünkü hatta öyle ki hata payı eskilere göre çok az eskiden yeri gelir 20-30 metre fark olurdu ama şuan en fazla 2-3 metre fark oluyor ki çoğu zaman tam olarak konumumu buluyor.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Son sürüm eski sürümlere göre daha iyi. Konumumu tam aynı yerde buluyor. (Yardımlı GPS ile)

SilentOne

SilentOne

Üye
bnde indirem bi bakalım neler değişmiş

Üst Alt