Senetle Telefon Satacak Olan Acilll..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
Senetle Telefon Satacak Olan Acilll..
Senetle Telefon Satacak Arkadaslar Varmı.Üste 100tl gibi fiyat ekleyeblir..C7-N8-C6.01-E55-E52-VS..2 AYDA TAMAMI ÖDENİR.KENDİBİLGİLERİMİ VS HERŞEYİ GÖNDERİLECEKTİR İRTİBATA GEÇİLİRSE AÇIKLAMASINI YAPACAĞIM..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Senetle Telefon Satacak Arkadaslar Varmı.Üste 100tl gibi fiyat ekleyeblir..C7-N8-C6.01-E55-E52-VS..2 AYDA TAMAMI ÖDENİR.KENDİBİLGİLERİMİ VS HERŞEYİ GÖNDERİLECEKTİR İRTİBATA GEÇİLİRSE AÇIKLAMASINI YAPACAĞIM..

Arkadaşım kusura bakma ama madem üste 100 lira vermeyi göze alıyorsun evkur gibi satış merkezlerinde senet ile. Yani bence sende bir iş var. Kusura bakma.

bheart05

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaşım kusura bakma ama madem üste 100 lira vermeyi göze alıyorsun evkur gibi satış merkezlerinde senet ile. Yani bence sende bir iş var. Kusura bakma.

abi n8 ev kur gecen gittim 1900 tl istiyor 1milyar fazla para nedir düsün bir.n9 2400 tl yapmışlar

TeAmo42

TeAmo42

Üye
Şimdi baktım böyle olduğunu bilmiyordum öğrenmiş oldum. Özür dilerim kardeşim. Hayırlı alışverişler.

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
kardeşim hangi ildesin

sphone

sphone

Üye
yakınımda olsan yardımcı olurdum elimde vodafon 858 ful kutulu samsung galaxy pro ful kutulu samsung omnia pro ful kutulu vardı

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
[_ATHENA_];4385430' Alıntı:
kardeşim hangi ildesin

k.maraş

----------Eklendi @ 10:27:22 ---------- Yazıldı @ 09:14:04 ----------

[_ATHENA_];4385430' Alıntı:
kardeşim hangi ildesin

mesaj atarmısın kardsim orda açıklamasını vs yazacağım

[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
mesaj attım profiline.

bheart05

Üye
    Konu Sahibi
[_ATHENA_]

[_ATHENA_]

Üye
mobilden giriyorum açılmıyor. [email protected] ye mail atabilirsin

----------Eklendi @ 16:41:10 ---------- Yazıldı @ 16:26:43 ----------

tamam açtım mesajları mesaj atabilirsin buradan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt