teşekkürler :tşk:
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Bir şey soracam arkadaşın biri mesaj yazmmış görünüyor ama konuya girince yok?
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi mehsell' Alıntı: senden de bu oyunu beklerdim çok saol Genişletmek için tıkla ... Eyvallah.
Türe Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Hayır kardeşim esas küpeli resim şah ismaildir.o yavuz'dur.. Genişletmek için tıkla ... senin resmin sah ismaile ait misal
Cihanî Sultan' Alıntı: Hayır kardeşim esas küpeli resim şah ismaildir.o yavuz'dur.. Genişletmek için tıkla ... senin resmin sah ismaile ait misal
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: senin resmin sah ismaile ait misal Genişletmek için tıkla ... Benim için o Yavuz'dur.
Türe Üye Cihanî Sultan' Alıntı: Benim için o Yavuz'dur. Genişletmek için tıkla ... peki saygı duyarım sultanım
Cihanî Sultan' Alıntı: Benim için o Yavuz'dur. Genişletmek için tıkla ... peki saygı duyarım sultanım
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi Türe' Alıntı: peki saygı duyarım sultanım Genişletmek için tıkla ... Eyvallah hünkarım.
Cihanî Sultan Üye Konu Sahibi XpressMusıcs' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... XpressMusıcs' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim de iki kere teşekkür etmişsiniz...
XpressMusıcs' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... XpressMusıcs' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... Rica ederim de iki kere teşekkür etmişsiniz...