N95 Menü açılmıyor (özellik desteklenmiyor)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
N95 Menü açılmıyor (özellik desteklenmiyor)
Arkadaşlar bu gün telefonumla birkaç resim çekip facebooka yükledikten sonra telefonum bir daha menüyü açmadı.. Her tıkladığımda "Özellik desteklenmiyor" diyerek atıyor..
Kamera çalışıyor, dosya yöneticisi çalışıyor, kısayollardan uygulamaların hepsi çalışıyor, ama menüyü hiçbir şekilde açamıyorum.. Saatlerdir araştırıyorum, birçok yol denedim, genelde arkadaşlar kamerada bu hatayı almışlar fakat benim kamerada video çekmede hiçbir sıkıntı yok.. Forumdada arama yaptım benimle aynı sorunu yaşayan bulamadım.. Acaba nedenini bilen varmı, yada aynı sorunu yaşayan.. Programsalmı yoksa donanımsalmıdır sizce.. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar..

mstf_l

mstf_l

Üye
telefonu yeniden başlat bi olmadı format atacagız

Hasan

Üye
ilk önce telefonu kapat hafıza kartını çıkart bataryayı çıkart[bazı yamalar ancak böyle kapanıyor]
Bataryayı tak telefona hafza kartı takmadan aç

Hasan

Üye
bi yöntem daha aklıma geldi sonucu söyle ona göre bişey söyliycem

format atmana gerek kalmıycak

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi

Hasan

Üye
bekleme modunda *#7780# yaz bu fabrika ayarlarına geri dôndürecektir ama önce www.maxicep.com/maxipda-turkce-uygu...3-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-559630.html bu programla menünü yedeklemeni öneririm bu programı açmak için ise önce bu proğramı yükle www.maxicep.com/symbian-s60v3-siste...-x-unsigned-turkce-gorev-yonetici-498411.html

Bu program olduğundan emin değilim ama ordan kısayol ekleyip heryere ulaşabilirsin menu utility prosunu aç yedekle ve fbrka ayarlarına geri dôn

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
kardeş telefonundaki bilgileri hafıza kartına at sonra hafıza kartını sim kartını çıkart telefonu kapat yıldız kare yeşil 3 açma kapamaya aynı anda basılı tut nokia açılış müzigi çalana kadar işlem tamamdır kolay gelsin
not: format sonrası cihazındaki bilgiler tüm silinir sorumluluk kabul etmem bilgine...

Hasan

Üye
benim dediğim olmazsa format at tek çare bu

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
Bu şekilde format attıktan sonra hafıza kartını takınca yüklü olan programlar tekrar çalışırmi.. Birde pc suit ile rehberi mesajları ve notları yedekleyip format sonrası tekrar geri yüklesem dahamı iyi olur acaba.. Valla cevaplar için Allah razı olsun şimdiden, tek tek deneyeceğim arkadaşlar..

Symbianist

Symbianist

Üye
pc suite ile yedekle. Arkadaşların dediği gibi de format at. Programları da yeniden kurmak gerekir formattan sonra.

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
pc suite ile yedekle. Arkadaşların dediği gibi de format at. Programları da yeniden kurmak gerekir formattan sonra.

programları yeniden yüklemek epey zor olacak, çok program vardı, hepsini aynı sürümleriyle aynı versiyonlarla bulmak uğraştıracak anlaşılan.. Halbuki telefonda iyi çalışıyordu sadece menüye girmiyordu.. Yapacak birşey yok, yardımcı olan arkadaşlar teşekkür ederim tekrar..

place3461

place3461

Üye
format attıktan sonra hafıza kartındaki programlar çalışmaz ancak hafıza kartına daha önceden yüklediğin tema varsa bu kalır yani onu formattan sonrada kullanabilirsin...notlar için ise x plore ile metin dosyası açıp notları ona kaydet ve o metin belgesini hafıza kartına kopyala..mesajların içinse hafıza kartına gelen mesajlar silinmez ancak telefon hafızasına gelenleri unut onlar silinir

----------Eklendi @ 00:08:42 ---------- Yazıldı @ 00:05:39 ----------

baya bir format yaşamış bir kişi olarak her şeyi hafızaya taşı ve asla indirdiğin bir programı silme hafıza kartında programlar klasöru oluştur x plore ile onları oraya taşı..tabi gerekli gördüğün programları:)

Symbianist

Symbianist

Üye
kurulum dosyaları yok mu programların.varsa eğer auto installer ile hepsini otomatik kurarSIN

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
o programları saklamamışa benziyor:D

sakladım baya var, fakat bir çoğunun 2-3 adet versiyonu var, en son hali hangileri onları bilemiyorum..
Deneyelim bakalım..

----------Eklendi @ 01:37:02 ---------- Yazıldı @ 01:34:00 ----------

format attıktan sonra hafıza kartındaki programlar çalışmaz ancak hafıza kartına daha önceden yüklediğin tema varsa bu kalır yani onu formattan sonrada kullanabilirsin...notlar için ise x plore ile metin dosyası açıp notları ona kaydet ve o metin belgesini hafıza kartına kopyala..mesajların içinse hafıza kartına gelen mesajlar silinmez ancak telefon hafızasına gelenleri unut onlar silinir

----------Eklendi @ 00:08:42 ---------- Yazıldı @ 00:05:39 ----------

baya bir format yaşamış bir kişi olarak her şeyi hafızaya taşı ve asla indirdiğin bir programı silme hafıza kartında programlar klasöru oluştur x plore ile onları oraya taşı..tabi gerekli gördüğün programları:)

eyvallah hocam çok sağol, yanlız programlar klasörüne kurulum dosyalarınımı taşıyım?

d_mavi

d_mavi

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar her yolu denedim olmadı, şimdi format attım ve düzeldi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt