E7 Navifirm

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
E7 Navifirm
arkadaşlar e7 flaş atacağım navifirmde iki tane var birincideki dosyaları mı indireceğim ikincideki dosyalarımı? renk mavi.

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
rm koduna göre indirecen . Ve euro2 turkey varyant .

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
turkey yazıyorsa sorun yok .

hakan_710

hakan_710

Üye
iki tane olanın birinde belle sürümü yoktu en son baktığımda hangi sürümü atacaksan ve nerdeyse o kısımdan euro2 turkey yada turkey yazar onu bulup indir. emmc hafıza kartı içeriği indirmesen de olur ama flash atarken phoenix ten ayar yapman lazım yoksa hata alırsın

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
iki tane olanın birinde belle sürümü yok hangi sürümü atacaksan ve nerdeyse o kısımdan euro2 turkey yada turkey yazar onu bulup indir. emmc hafıza kartı içeriği indirmesen de olur ama flash atarken phoenix ten ayar yapman lazım yoksa hata alırsın
ayarı falan biliyorum.. hafıza kartı içeriği nedir onu öğrenmek istedim? ve belle olanın içinde iki tane var turkey blue diye .s

hakan_710

hakan_710

Üye
farketmez herhangi birini indir. hafıza kartı içeriğinde teli aldığın gün kartta bulunan resim video falan geri gelir ışte. Çok istiyosan indir yoksa gerek yok

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
farketmez herhangi birini indir. hafıza kartı içeriğinde teli aldığın gün kartta bulunan resim video falan geri gelir ışte. Çok istiyosan indir yoksa gerek yok
saolasın indiriyorum onu da.. '11.30.609 belle sürümü tıklıyorum sağda iki tane oluyor turkey blue diye hepsinden ikişer tane var ilkini indiriyorum' ?
bi de bişey sormak istiyorum konu açmıştım zaten oraya bakan yok :) e7 iki gündür donmaya başlamıştı bugün reset atmaya başladı sorun nedir?

hakan_710

hakan_710

Üye
pc ye geçiyorum bi sn cevap vericem

----------Eklendi @ 21:21:26 ---------- Yazıldı @ 21:12:47 ----------

indirdiğin dosyalar doğru zaten orda gözüken varyantların ikiside aynı. diğer soruna gelince herhangi bi sorun olabilir o konuyu görmüştüm sanırım kız arkadaşın kullanıyomuş.bazı arkadaşlar sölemiş arka planda açık olan uygulamalara dikkat edin diye.aşırı derecede mesajlaşma falan oluyosa ondan da olabilir. flash attığın telefon sanırım o telefon eğer sorununuz hallolmazsa telefonu bikaç gün senn kullanmanı tavsiye ederim belki bi belirti faln gösterip kapanıyodur. bayanlar bu konularda yeteri kadar bilgiye sahip değil. durduk yere kapanması normal değil yani. sorun devam ederse dedğim gibi yap ona göre yardımcı olalım

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
pc ye geçiyorum bi sn cevap vericem

----------Eklendi @ 21:21:26 ---------- Yazıldı @ 21:12:47 ----------

indirdiğin dosyalar doğru zaten orda gözüken varyantların ikiside aynı. diğer soruna gelince herhangi bi sorun olabilir o konuyu görmüştüm sanırım kız arkadaşın kullanıyomuş.bazı arkadaşlar sölemiş arka planda açık olan uygulamalara dikkat edin diye.aşırı derecede mesajlaşma falan oluyosa ondan da olabilir. flash attığın telefon sanırım o telefon eğer sorununuz hallolmazsa telefonu bikaç gün senn kullanmanı tavsiye ederim belki bi belirti faln gösterip kapanıyodur. bayanlar bu konularda yeteri kadar bilgiye sahip değil. durduk yere kapanması normal değil yani. sorun devam ederse dedğim gibi yap ona göre yardımcı olalım
aynen çok kurcalıyo telefonu mağaza internet oyun tema program falan mesajda akşamları atıyor .s şahsen c7 bende iken bende bu kadar kullanıyordum yani bi sürü uygulama oyun falan ama sorun yaşamıyordum.. dediğiniz gibi flaş atayım zaten bi gün bende kalır bakarım.. korkum hani sorunlu olan telefonlar vardı bu da onlardan çıkmasın .s?

hakan_710

hakan_710

Üye
aynen çok kurcalıyo telefonu mağaza internet oyun tema program falan mesajda akşamları atıyor .s şahsen c7 bende iken bende bu kadar kullanıyordum yani bi sürü uygulama oyun falan ama sorun yaşamıyordum.. dediğiniz gibi flaş atayım zaten bi gün bende kalır bakarım.. korkum hani sorunlu olan telefonlar vardı bu da onlardan çıkmasın .s?
çıkarsa servise verirsiniz sıkıntı olmaz. yapmaya mecburlar sonuçta. (gerçi servisle sorun yaşayan arkadaş sendin galiba dmi çok sanşsızsın sadece onu söyleyeyim) sen bikaç gün dene olmadı bişeyler düşünürüz

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
    Konu Sahibi
çıkarsa servise verirsiniz sıkıntı olmaz. yapmaya mecburlar sonuçta. (gerçi servisle sorun yaşayan arkadaş sendin galiba dmi çok sanşsızsın sadece onu söyleyeyim) sen bikaç gün dene olmadı bişeyler düşünürüz
aynen bendim .d o yüzden vermekte istemiyorum .d inşallah düzelir flaşlayınca..

cortex47

cortex47

Üye
alttakini indir. sonraki sürüm gibi bişey. sonra çıkmış :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt