Konu Kapatılmıştır

Sponsorlu Bağlantılar

electrontelecom

Üye
    Konu Sahibi
Konu Kapatılmıştır
Konu Kapatılmıştır

tutimimi

Üye
gt c3053 telefon kilidi kodu varmı acaba tel. kapandı açılmıyor sağolun.

electrontelecom

Üye
    Konu Sahibi
gt c3053 telefon kilidi kodu varmı acaba tel. kapandı açılmıyor sağolun.

Merhaba.Telefon kilidi derken daha turkiye hatlarında kullanıyordunuz cıhazınızda guvenlik kodumu vardı ve bunumu acmak ıstıyorsunuz yoksa cıhazınız turkıye hatlarına calısmıyor sim kart takınca simkilit kodumu istiyor.ıkısıde farklı işlem sizinki hangisi

tutimimi

Üye
telefonu açmak istiyorum telefon kilidini istiyor sim kartsızda

electrontelecom

Üye
    Konu Sahibi
telefonu açmak istiyorum telefon kilidini istiyor sim kartsızda
Cihazınızın imei numarasını özelden atarsanız yardımcı olabilirim güvenlik kodunu hesaplamak icin

----------Eklendi @ 22:35:58 ---------- Yazıldı @ 22:24:01 ----------

Cihazınızın imei numarasını özelden atarsanız yardımcı olabilirim güvenlik kodunu hesaplamak icin
Mesaj kutum dolu olduğu için mesajınızı alamadım tekrar atarsanız sevinirim

----------Eklendi @ 23:00:03 ---------- Yazıldı @ 22:35:58 ----------

sistemimiz sadece cıhazın simkilit kodu hesaplana biliyor lakin serviste bulunan gsm boxlarımızla bu guvenlık kodunu okutmak mümkündür.sizde bır teknik serviste bunu yaptırabilirsiniz.bir secenek daha mevcut cihazın usb kablosu varsa kendiniz saglıkli ve risk tasımayan bir biçimde tarafımca anlatılacak sekilde cihaza yazılım yükleyip guvenlik kodunu sıfırlayabilirsiniz.bunu kendim yaparım derseniz size gerekli olan dosyaları indirmeniz için link verilecek ve detaylı bir sekilde diger mesajımızda nasıl yapılacagı anlatılacaktır

tutimimi

Üye
çok teşekkür ederim ama usb kablosu yok bulursam size ulaşırım ilginiz için tekrar sağolun

electrontelecom

Üye
    Konu Sahibi
sizin için ne zaman müsait olursa bizim içinde uygundur.iyi akşamlar

nabu

Üye
merhabalar samsung galaxy s 2 gelecek almanyadan simkilitsiz dedi arkadaşım ama gelince görücez. peki bu telefona eski bir telefonumun imei numarasını kendim klonlayabilirmiyim?

electrontelecom

Üye
    Konu Sahibi
merhabalar samsung galaxy s 2 gelecek almanyadan simkilitsiz dedi arkadaşım ama gelince görücez. peki bu telefona eski bir telefonumun imei numarasını kendim klonlayabilirmiyim?

Bu konulara tarafımızca yardımci olunamamaktadır.ülkemiz tarafından yasal bir işlem degildir ve agır cezalara tabidir

pamuklu

Üye
elimde samsung s3600 var. sim kilidini nasıl kırabilirim. imei numarasını electrontelecom'a versem acaba yardımcı olur mu? teşekkürler .bir soru daha sim kilitli bir telefona başka bir sim kart taktığımda (boş sim kart mesela) sim kilidi istiyor. ve bu durumda ayrıca telefon mesajlarına arama kayıtlarını göstermiyor.

fereset_23

Üye
merhaba gt-e1180 sim kilidi kodu varmı acaba bi turlu açamıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim

merdo4444

Üye
E1075 sim kildi istiyor turkcell hatımı taktıktan sonra yardımcı olursanız seviniriz

arifsinan77

Üye
samsung sgh b300 sim kiliti lazım

seyyah83

Üye
e1125 için sim kilidi verebilir misiniz?

erdogdulular61

Üye
Samsung E1050 icin simkilit Kodu Lazim Eyer Mümkünse Simdiden Saygilar Sunarim

xtihan

Üye
merhaba,
Yurtdisindan aldigim sadece T-mobile ile calisan samsung galaxy s plus (i9001) telefonumun sim kilidini acabilir miyiz? Link verebilirseniz kendim de yapabilirim.
saygilar

morpheousmatrix

Üye
hocam banada sim klidi kodu lazım hard format attım kendi sim kartımla teli açıyorum ama başka sim kartla açamıyorum model omnia 2 yani i8000 programımı yollayacaksın yoksa imeyi mi vereyim

kübra merve

Üye
samsung s5600 sim kilit i ni unuttum bunu nasıl kıra bilirim

saltiks

saltiks

Üye
merhaba dostum ... kafayı sıyırmak üzereydim internette ararken ALLAH seni bana yolladı elimde a 107 bir cıhaz var att ye sim kilitli kod yollayabilirmisin acaba... senden cevap bekliyorum heyecanla ... şimdiden teşekkürler...

xenophanes

xenophanes

Üye
samsung sgh b3210 samsung corby txt simkilidini verebilir misin acaba

Takipçi Satın Al

Üst Alt