Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ankara içi temiz iphone 3gs/32gb simfree
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
ankara içi temiz iphone 3gs/32gb simfree
ürün satılmıştır...
USAForever
Üye
tamir gördümü ? Kimden satılıyor ve kutu içeriği nasıl
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
tamir görmedi 1 yıllık cihaz. Sahibinden satılık sadece şarj aleti var ve kutusu sanırım çalındı
jigsaw_54
Üye
forum kuralları gereği ilanınızda numaranızı eklerseniz daha sağlıklı olur
güzel cihaz hayırlı satışlar
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
telefondan ulaşmanız biraz zor surekli dersteyim mail yazayım olmaz mı?
safajk
Üye
c6 01 ile takas düşünürmüsün? düşünürsen üzerine ne kadar istersin
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
sadece belli cihazlarla takas düşünüyorum onuda ilanda belirtiyim hemen
TeAmo42
Üye
çatlakda olmasa telefon supermiş Hayırlı satışlar
CONNECTED7
Üye
fiyat iyiymiş lakin çatlaktan dolayı vaz geçtim hayırlı satışlar
kaan4554
Üye
Dostum çatlak gerçekten rahatsız edici derecede.Fiyatı 550-600 dolaylarına çekersen belki alıcı çıkabilir.Ya da arka kapağı değiştirtmeni tavsiye ederim.
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
çatlak konusunda haklısınız da 600e kadar çekemem. yeni kasa satıyolar yan sanayi 25 tl birşeye yarayacagını pek sanmiyorum bakalim sağlam bişey bulursam taktiricam
daksy
Üye
selamlar bendede n900 var temiz kayıtlı takas dusunursen 0541 373 29 91 tel numaram.
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
teklifiniz için teşekkürler fakat model yükseltme niyetindeyim aynı veya biraz daha iyi/kötü bir telefon almak istemiyorum.
şahsen ben o kadar para vermem 2.el iphone 3 gs ye cok eski model tlfn 320 x 480 piksel ekranı var yani o kadar iyi değil hd video kayıt yok cok eksiği var ve fiyatı cok pahalı iphone alıncaksa iphone 4s alınmalıdır bana göre
cirkinn
Üye
Konu Sahibi
konumuzla ne alakasi var kardesim parasi olan var olmayan var!