ne bu böyle arkadaş !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
anlat anlat canım çıktı valla açık kalıyor dıyorum ne yaparsanız yapın cevrımdışı ama yıne açık ordan kapatın burdan kapatın siz kapatında görelim dedim kapanıyomu

byred55

Üye
    Konu Sahibi
beyler pes ediyorum artık zaten telefonun hafızasida 100mb düştü buna bağlı olarak donmalar başladı . Hard format atmayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak . Telefonum n8 ve ilk defa symbian 3 format atacağım . Formattan sonra tekrar belle yüklemem gerecekmi ? Gerekmezse temalar ve kendi uygulamaları gidecekMI ? ve attıkdan sonra hafızanın dolmamasi için ne önerirsiniz ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Hairtala anna'da açık kalırdı belle de açık kalmıyor anna varken haritaları kapattıktan sonra best taskman ile process kısmına bakınca mapbackground(6mb) açık olarak gözükürdü şimdi belle ile denedim haritaları açtım kapattım baktım process kısmına gözükmüyor.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
beyler pes ediyorum artık zaten telefonun hafızasida 100mb düştü buna bağlı olarak donmalar başladı . Hard format atmayı düşünüyorum da bir kaç sorum olacak . Telefonum n8 ve ilk defa symbian 3 format atacağım . Formattan sonra tekrar belle yüklemem gerecekmi ? Gerekmezse temalar ve kendi uygulamaları gidecekMI ? ve attıkdan sonra hafızanın dolmamasi için ne önerirsiniz ?

arkadaşım formatı o.fabrıka ayarlarından veri sil ve geri yukleyle yap.ama öncesinde telini hatsız moda al belleyı tekrar yüklemene gerek yok bütün bir yazılım zaten ben öyle yaptım yağ gibi maşallah bu arada hafiza kartına dokunmaz ama yedek alabilirsin kolay gelsin

cardanadam

cardanadam

Üye
ben dün akşam formatladım telefon manyaklaştı bende hafıza katını yedekleyip bütün hafızaları formatladım hafıza kartını biçinlendirdim sonra suit proğramını sildim çünkü daha önce güncelleme yaparken bilgisayara indirdiği güncellemeyi yüklemesin diye sonra tekrar kurdum telefonu bağlayıp yazılımı tekrardan yükledim şu anda hafızada her hangi bir azalma yok

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ben dün akşam formatladım telefon manyaklaştı bende hafıza katını yedekleyip bütün hafızaları formatladım hafıza kartını biçinlendirdim sonra suit proğramını sildim çünkü daha önce güncelleme yaparken bilgisayara indirdiği güncellemeyi yüklemesin diye sonra tekrar kurdum telefonu bağlayıp yazılımı tekrardan yükledim şu anda hafızada her hangi bir azalma yok

şunuda yap arkadaşım teli hatsıza al yazılım guncelmesını kapalı yap bôyle yaparsan mıcrosoft apps görunmez tekrar genel moduna alırsın

cardanadam

cardanadam

Üye

şunuda yap arkadaşım teli hatsıza al yazılım guncelmesını kapalı yap bôyle yaparsan mıcrosoft apps görunmez tekrar genel moduna alırsın

o bende yok zaten uygulamalardamı oluyor o

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
uygulamalarda da olur menuye bakarsan lync vs vs görünür yoksa bile gelecektır yakın zamanda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt