Nokıa E63 + Psp + Akustik Gitar

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
Nokıa E63 + Psp + Akustik Gitar
merhaba arkadaslar .
iphone telefonum bozulduğu için elimdeki temiz durumda jelatini üzerinde sıfır ayarında kutulu garantili bol aksesuarlı ( 4 gb hafıza kartı , deri kılıf , silikon kılıf ) nokıa e63 ve jelatinle kullanılmıs temız durumda 8 gb hafıza kartlı mika kaplı cantalı ve yanında 140 gb oyun ve program ( dvd'lere çekilmiş halde ) verdıgım psp ıle iphone telefonla takas etmek ısteyen arkadaslar var mı ? Elımde temız akustik gitarda var .

Nokıa e63 :

satılık fiyatı : 280 tl
takaslık fiyatı : 300 tl

üst modellerle takas olur mesela ( nokıa e6 , e72 , blackberry ustune 100 - 150 tl verebilecegim modellerde kabulümdür . ama öncelik iphone )

Sony Psp :

fiyatı : 280 tl

Her türlü takas teklifi düşünülür . ( öncelik nokıa n95 8gb veya n86 gibi kamerası iyi olan modeller tercihimdir )

Aküstik Gitar :
durumu gayet iyidir . yanında pena ve cantası verilecektir .
fiyatı : 200 tl

tempestshine

tempestshine

Üye
Hayırlı Satışlar :oke:

cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
saolasın .

aşkım34

Üye
N97 mini ?

Consul9

Consul9

Üye
E63 ü basabas hiçbir sağlam iPhone modeliyle takas edemezsin 3gs yle dahi takas etmek istesen 300-350-400 temizliğine göre üzerine para koyacan,iyi satışlar

cast_never

cast_never

Üye
    Konu Sahibi
E63 ü basabas hiçbir sağlam iPhone modeliyle takas edemezsin 3gs yle dahi takas etmek istesen 300-350-400 temizliğine göre üzerine para koyacan,iyi satışlar

ben zaten kafa kafaya takas edicem diye bişey demedim dostum . iphone bir telefonla 2 ürün takas etmeyı planlıyorum ya telefon + psp yada telefon + akustik gitar .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...