Arkadaslar lutfen biri yardim etsin biktim bu baglanti sorunundan. Cildiricam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar lutfen biri yardim etsin biktim bu baglanti sorunundan. Cildiricam
mrb arkadaslar. E7 belle kullaniyorum. Wifi acik, hatta bagli. Whatsapp ve opera. Ama bazi uygulamar mobil veri kullaniyor. Sohbet, magaza gibi uygulamalar. Ne yaptiysam olmadi. Mobil veriyi kapatiyorum baglanti sorunu diyor... Lutfen yardim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
format attıktan sonramı oldu

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
bu sorun bende hep vardi. Evet yeni format attim flashla orijinal belleyi yazdim.

jatvalca

jatvalca

Üye
menü-ayarlar-bağlantı ayarlar-ağ hedeflerine gel internete gir orda wi-fi bağlantın dışında kalan hepsini sil
bir tek wi-fi bağlantısı kalsın.benim c6 da oleydi bağlanıyodu zırt pırt ordan sildim sadece evdeki wi-fi ağım var
bağlanıyosada ona bağlanıyor
:good:

adanalı1

adanalı1

Üye
hard format atmayı denedin mi kardeşim?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
hard format atmayı denedin mi kardeşim?

standart ayar zaten. Format atsam da boyle olucak..

----------Eklendi @ 01:49:39 ---------- Yazıldı @ 01:49:00 ----------

menü-ayarlar-bağlantı ayarlar-ağ hedeflerine gel internete gir orda wi-fi bağlantın dışında kalan hepsini sil
bir tek wi-fi bağlantısı kalsın.benim c6 da oleydi bağlanıyodu zırt pırt ordan sildim sadece evdeki wi-fi ağım var
bağlanıyosada ona bağlanıyor
:good:

iyi de, disariya ciktigimda ne olucak? Sohbet, whatsapp, haritalar gibi uygulamalar nasil olucak?

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
bi de baglantiyi kullanan uygulamar gibi sunlari gosteriyor: bunlar neyin nesi anlamadim gitti...

xmppserver

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bu sorun bende hep vardi. Evet yeni format attim flashla orijinal belleyi yazdim.

fabrika ayarları nasıl bilmıyorum telefonunun ama c7ler gibi veri sil ve gerı yukle varsa ordan format at ama oncesınde telını hatsıza al kolay gelsın arkadasim

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi

fabrika ayarları nasıl bilmıyorum telefonunun ama c7ler gibi veri sil ve gerı yukle varsa ordan format at ama oncesınde telını hatsıza al kolay gelsın arkadasim

evet tum s3 ler gibi. Dedigini anlamadim bir az aciklayici yazabilirmisin? Format atip sonra geri mi yukliyicem?

adanalı1

adanalı1

Üye
Mesajlar,ayarlar,servis mesajı,mesajları indir otamatik ise el ile yap. .

Diğerlerinide bi bakmak lazım.

----------Eklendi 20.02.2012 @ 00:01:14 ---------- Yazıldı 19.02.2012 @ 23:59:29 ----------

Aynı sorun bi arkadaşda vardı. Hafıza kartında virüs varmış. Telefona hard format attı, kartıda biçımledi kurtuldu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
evet tum s3 ler gibi. Dedigini anlamadim bir az aciklayici yazabilirmisin? Format atip sonra geri mi yukliyicem?

ayarlar+telefon+telefon yönetımı+veri sil ve gerı yukleyı sececeksin ama oncesınde telını hatsız moduna al arkadaşım gerı yuklemene gerek yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye
wifi bağlı iken mobil veriyi niye kapatmak istiyorsun ki zaten wifi kullanıyor cihazın, bu bir sorun değil bence
tel bağlantı yok varsayıp uyarı veriyor sadece sende mobil veriyi açık bırak kurtul uyarıdan zaten öncelik hangi bağlantıda ise onu kullanıcak cihazın

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
wifi bağlı iken mobil veriyi niye kapatmak istiyorsun ki zaten wifi kullanıyor cihazın, bu bir sorun değil bence
tel bağlantı yok varsayıp uyarı veriyor sadece sende mobil veriyi açık bırak kurtul uyarıdan zaten öncelik hangi bağlantıda ise onu kullanıcak cihazın

hayir kardes. Keyfimizten kapatmiyoruz herhalde. Eger kapaliyken baglanti hatasi veriyorsa, acikken trafik kullaniyor demektir. Ve kullaniyor da.

----------Eklendi @ 02:40:22 ---------- Yazıldı @ 02:32:58 ----------

ayarlar+telefon+telefon yönetımı+veri sil ve gerı yukleyı sececeksin ama oncesınde telını hatsız moduna al arkadaşım gerı yuklemene gerek yok

bunu yaparsam ne olucak? Dosyalar falan silinirmi? Yedek almalimiyim bilgisayarla?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
silinir al istersen

mezoart

mezoart

Üye
Eğer telefonun hackli ise rompatcher uygulamasındaki yamaları disable duruma getirip kapat.Benim sorunum bu şekilde hallolmuştu ama benimki cfw idi. :sarıl:

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
silinir al istersen

tamam tesekkur. Simdilik bunu en son icin sakladim )) bi caresi bulunmazsa yapicam. Spb monitor yukledim. Bakalim hangi uygulamalar ne kadar kullanicak )

----------Eklendi @ 02:52:25 ---------- Yazıldı @ 02:52:02 ----------

Eğer telefonun hackli ise rompatcher uygulamasındaki yamaları disable duruma getirip kapat.Benim sorunum bu şekilde hallolmuştu ama benimki cfw idi. :sarıl:

ilginc.. Onu da deniyim )

salihk

salihk

Emekli Yönetici
arkadaşlar ayarlar = baglantı = ayarlar =ağ hedefleri =internet =Turkcell veya vodafone sa bunun Öncelik sırasını değiştirirseniz sorunuzun cozulecegını dusunuyorum

mobil veriyi kullanmıyorsanız kapatın bence.

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ayarlar = baglantı = ayarlar =ağ hedefleri =internet =Turkcell veya vodafone sa bunun Öncelik sırasını değiştirirseniz sorunuzun cozulecegını dusunuyorum

simdi senin sozumune gelince. Oncelik zaten 2. Wifide oncelik 1. Ayrica, mobil veriyi kapatmak istemiyorum. Sık sık dısari cikiyorum. Hem kapatilsa dahi, telefon baglanti sorup duruyor. Bu da sarj yiyor

----------Eklendi @ 09:14:40 ---------- Yazıldı @ 09:14:22 ----------

simdi senin cozumune gelince. Oncelik zaten 2. Wifide oncelik 1. Ayrica, mobil veriyi kapatmak istemiyorum. Sık sık dısari cikiyorum. Hem kapatilsa dahi, telefon baglanti sorup duruyor. Bu da sarj yiyor

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşım rehberini, resimlerini, videolarını ve müziklerini bilgisayara kopyala telefona format at hafıza kartınıda biçimlendir sonra pc suiti bilgisayardan kaldır ve yeniden yükle sonra telefonu bağla güncellemelere gel orada yazılımınız güncel eğer sorun yaşıyorsanız yazılımı yeniden yükleyin yazar oraya tıkla yazılımı yeniden yükle sorunun halolacaktır

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
yokmu baska cozum? Arkadaslar cok onemli. Benimle beraber kac kiside var bu sorun. Sabah kalktigimda 7-8 tane notification goruyorum hepsinde de hesabimdan 0.004 mb, 0.260 mb falan ciktigini soyluyor. Mesela hangi uygulamalar internet taleb ediyor? Her kez bildigini yazsin.

Ovi senkr. - otomatik senkronize KAPALI
otomatik guncelleme - KAPALI
mail kontrolu - KAPALI

baska neler var kendi kendine baglanan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...