ne bu böyle arkadaş !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

byred55

Üye
    Konu Sahibi
ne bu böyle arkadaş !
beyler ya telefon kendi kendine internete girmeye çalışıyor biraz önce girmiş tlleri yemiş hep ev ekranında ! Şimdi mobil veri kapattim yine internete girmeye çalışıyor . Anna wpp kapat gibi birşey vardı halloluyodu fakat bellede bulamıyorum çok acil yardım !

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wıfide kapalımı açık uygulama kalmış olmasın

u_cosar

u_cosar

Üye
mobil veriyi kapattığın zaman girmemesi gerekir

byred55

Üye
    Konu Sahibi
wifi ve mobil veriyi kapatınca sol üst köşede uyarı çıkıyor bağlantı yok diye ikide bir deli oluyorum ! .S

hakan_710

hakan_710

Üye
wifi ve mobil veriyi kapatınca sol üst köşede uyarı çıkıyor bağlantı yok diye ikide bir deli oluyorum ! .S

ana ekranlarda internet kullanan widget varsa o ekrana gelince yapar. Buna şimdilik çözüm yok diye biliyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
whatsapp varsa ondandır

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL
fayzteck

fayzteck

Üye
Arkaplanda çalışan uygulama kalmış olabilir.telefonu kapat aç

byred55

Üye
    Konu Sahibi
Iyide ana ekranda değişiklik yapmadım daha önceden yoktu , bir iki saat önce olmaya başladı. Whatsapp kullanmıyorum yüklü değil

papakudioflu

papakudioflu

Admin
mail ayarlarını yap ilk yüklemede güncellemeyi en kısa zaman diye geliyo sürekli nete baglanıyo o yüzden

papakudioflu

papakudioflu

Admin
posta kutusu ayarları var orjinali dediğim gibi sürekli hesap güncellemesi yapıyo

papakudioflu

papakudioflu

Admin
menü/e posta/ayarlar/otomatik alma/istedigin aralıgı sec

byred55

Üye
    Konu Sahibi
yok yine olmadı .s

papakudioflu

papakudioflu

Admin
haritalarda ayarlar çevrimdışıysa artık baska bişey kalmadı senin telde virüs var kardesim

byred55

Üye
    Konu Sahibi

ayarlar+baglantı+yönetim ayarları+mobil veri baglantisi+gerektiginde
o şekilde zaten . Ya Annada ev ekranında wpp etkinleştir gibi birşey vardı onu kapatınca oluyodu ama bellede yolu.s

TheMadness

TheMadness

Üye
whatsapp kaldır varsa ondan büyük iht.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
menu tuşuna basılı tutunca acık uygulamalar görünmuyormu

byred55

Üye
    Konu Sahibi
açık bir uygulama yok. Bütün esirimleri kapatınca bildirim veriyor.wifi açınca benden önce giriyor .s

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt