Selam n8 Spb shell 3d Hakkında Bir Sorunum Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rezan7200

Üye
    Konu Sahibi
Selam n8 Spb shell 3d Hakkında Bir Sorunum Var
rkadaşlar Spb shell 3d indirmek istiyorum daha önce satın almayı denedik fakat acemilikler falan param boşuna gitti şimdi arkadaşlardan öğrendim internette falan yapan varmış sanırım neyse arkadaşlar yardım bekliyorum internette kurulumlar yazıyor ama pek bişi anlamıyorum lütfen yardımcı olun...

----------Eklendi @ 23:37:56 ---------- Yazıldı @ 23:05:50 ----------

+++++++++++++++++++++++++

serinaga

serinaga

Üye
Arkadaşım internette spb.resmi sayfasını aç ve shell 3d.yi satınalmak için ilgili bilgileri gir. Sonlara doğru sana bir tescil kodu verecek. Burada ilgili linki e-mail yoluyla gönderdiğini yazıyor ama bana gelmemişti. Bu menüyü sakın geçme, araştırırken es-kaza buldum yükleme linkini. Üste doğru sağ tarafta birkaç kelimelik bir yer var. Oraya tıklayınca direkt pc.'ye indiriyor. Bu proyu tele kur ve verilen tescil kodunu gir. Pro açılışta internete bağlanıp aktivasyonu tamamlıyor veee SPB Shell şova başlıyor. Daha önce param gitti felan demişsin, eğer tescil kodunu aldıysan ben sana gönderebilirim pro.yu, tekrardan para vermene gerek yok ...

esatgelmedi

Üye
paran boşa gitmez bi mail at adamlar sana yardımcı olurlar.ya da serinaga nın dediğini yap.

Febris

Febris

Üye
aynen paran falan gitmez mail at yada ara

covar

covar

Üye
yaww bu shell 3d bedava versiyonu cıkmayacakmı arkadaşlar ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yaww bu shell 3d bedava versiyonu cıkmayacakmı arkadaşlar ?

kırılamıyor arkadasım online aktivasyon yapıyor satın alsan bile en çok üç tane cihaza yükleyebiliyosun programı bilen birisi ugrassa yapar aslında ama spb shell zaten var 3d yi pek önemsemiyorlar heralde

volkan134

volkan134

Üye
selam kardeş ben volkan. spb 3d yi yüklüyorum kod istiyor kodu giriyorum internet istiyor bi türlü internete bağlanmıyor her yolu denedim ama boşuna bağlantı başarısız falan diyo spb 3d yi bi türlü etkinleşmiyor bi sürü spb 3d indirdim farklı farklı kodlar denedim ama bi türlü spb 3d yi kullanamıyorum bununla ilgili bi bilgin var mı yardımcı olursan sevinirim

uğur e

uğur e

Üye
ne ış görüyokı bu program

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
selam kardeş ben volkan. spb 3d yi yüklüyorum kod istiyor kodu giriyorum internet istiyor bi türlü internete bağlanmıyor her yolu denedim ama boşuna bağlantı başarısız falan diyo spb 3d yi bi türlü etkinleşmiyor bi sürü spb 3d indirdim farklı farklı kodlar denedim ama bi türlü spb 3d yi kullanamıyorum bununla ilgili bi bilgin var mı yardımcı olursan sevinirim
HALA KIRILAMADı o program..şu an satınalmaktan başka yol yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...