Android Telefona Symbian Yüklenir mi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yolcuemre

Üye
    Konu Sahibi
Android Telefona Symbian Yüklenir mi.
ben android işletiminden sıkıldım birazdan symbian kullanmayı istiorum acaba böle birşey varmı. symbian işletim sistemi atılır mı. varsa link atarsanız sevinirim.

hotlock

hotlock

Üye
Naptn abi ya :D

PriZm

PriZm

Üye
Aykut senmisin? :D

İncİnat

İncİnat

Üye
aykut??

fatih_347

Kapalı Hesap
yüklenmez mi bee hatta ben symbianı bırak windows 6.5 kurdum kurdum cok kullanıslı herkese tavsiye ederim

Peocawe

Peocawe

Üye

~N.A.W.Y~ - :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DA:F:A:FA:F:F:AF:AF: abi şuan nasıl kahkaha atıyorum anlatamam :D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D başlığı okur okumaz aynı şey aklıma geldi :D:D:D

• Beğen
Tepkiler: devilmy ve ~N.A.W.Y~
mcnpl4

mcnpl4

Üye
iki isletim sistemi birden yuklenemez mi? mesela n900 deki gibi

alien97

alien97

Üye
:D:D millet androide geçiyor adam sıkıldım symbian yüklenirmi diyor git o zaman symbian al

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Peocawe

Emil_Ceferli

Üye
aykut bu :) link de istiyor. bi de "kanayan yara" deseydi yuzde yuz emin olurduk :D:D:D:D:D:D

hotlock

hotlock

Üye
Aykut reiz norml tv yi plazmaya cevrmk icin program ariyodu androidde bulamadi simdi symbian a sardi :D :D :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
uykusuzluk kanayan yara. kaliteli bi uyku programi var mi. varsa link atarsaniz sevinirim

• Beğen
Tepkiler: hotlock
Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
zeki mürenide görecekmiyiz?

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ciddi bi soru birden fazla sistem.kuramiyor muyuz?

PriZm

PriZm

Üye
ciddi bi soru birden fazla sistem.kuramiyor muyuz?

Androidin bootloaderi açık.yani kurulabilir.ama Xda da telefonun romunun iki işletim sistemini çalıştırmak için az olduğu yazıyordu.

KayraBey

KayraBey

Üye
Usta ne işin var Symbian'la... Elinde safkan bir ingiliz atı var sen kalkmış bunu satıp yerine keloğlanın karakaçanını mı alsam diyorsun :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt