Belleye gelen güncelleme bilgi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Belleye gelen güncelleme bilgi?
Arkadaşlar bu gün belle ye mikrosoft başlıklı yaklaşık 28 Mb lık tek bir güncelleme ile 5 adet uygulama geldi. yaklaşık iki saattir inceliyorum fakat çözemedim. Bilgisi olan arkadaşlar bilgi verirlerse sevinirim.

Şimdiden TEŞEKKÜRLER

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
işine yaramaz kaldır gitsın dostum

• Beğen
Tepkiler: haggar73
polluxea♪

polluxea♪

Üye
dostum bunlar microsoftun symbian'a entegre ettiği uygulamalar..office uygulamaları cogunlukla ve internet paketi gerektiryo hepsi

• Beğen
Tepkiler: haggar73
haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim. Benim gibi sıradan insanların pek işine yarayacak şeyler değil o zaman. güncelleme boş oldu.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
hem çogu arka planda çalişiyor şarjı da etkılıyor

SilentOne

SilentOne

Üye
hemde nasıl etkiliyor sarjı soyle word exel powerpointin kendisi gelse süper olur ya

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
boş bir uygulama keşke yüklemeseydin bu uygualamarın mesajlarda kastığını söyleyenler var

haggar73

haggar73

Üye
    Konu Sahibi
boş bir uygulama keşke yüklemeseydin bu uygualamarın mesajlarda kastığını söyleyenler var

arkadaşlar yüklemeyin. Önermem. Telefona format atmak zorunda kaldım. Telefonu kullandığımdan beri ilk defa donma yaptı. Tel hafıza 280 den 250 ye indi ve üstelik kullanımı zor. En azından kendi şahsıma konuşayım.

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
gerçekten bizler için gereksiz bir uygulama zaten lazım olanlarada c6-01 kullanmıyor :)

ahmetyilmazas4

ahmetyilmazas4

Üye
gereksiz.

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
Saçma sapan gereksiz bişey kaldırdım komple ne kadar boş bişeydir arkadaş Nokia bu boş şeylere vakit harcamamalı bence.

DustoJniK

DustoJniK

Üye
Artı olarak Telefon Hafızasından 28 Mb kaybetmiş oluyorsun telefonun yavaşlıyor :)

dhampir57

dhampir57

Üye
bana gelmedi bu güncellemeler?

polat_karaduman

polat_karaduman

Üye
üstat güncelleme değilde arka plandaki o ekmeği yiyen bebeke bayıldım. Çok şeker maşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt