OkuLLa Kamp Macerasi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mahsun-Somer

Üye
    Konu Sahibi
OkuLLa Kamp Macerasi
Merhaba Arkadaslar Ben yeni Uye Oldum .. SizLe Fikir Alisverisi Yapmak Istiyorm .. Ben OkuLLa Daha Dogrusu SinifLa Birlikte Kampa Gidicez .. 4 Gunluk Bi Kamp .. Demek Istedigim AsiL Sey .. Ben Hayatimda Hic Yapmadigim, Bilmedigim Buyuuk Maceralar Yasamak .. Mesela Korkunc Bi 4 Gun .. Hic Uyumadan Arkadaslarin Arkadasindan OnLari Korkutmak Icin Calisan Biri Olmayi dusunuyorm .. Mesela OnLari Altlarina Ettirecek Kadar Korkunc Bi sey .. OnLari Korkutacak FikirLer . ReziL Edecek .. Kimseye O AniLari Unutturmayacak Bisey Olsun Istiyorum .. Iste Korkutma Taktikleri Macera Yasamak Icin Veya vb .. GorusLerinizi Ve DusunceLerinizi Tecrubelerinizi BenimLe Paylasmak Istiyorum

TesekkurLer Simdiden Maxicep AiLesi ..

Astrosman

Astrosman

Üye
Oyuncak yılan ile kandırmayı deneyebilirsin... Yada bir arkadaşını uyku hapı ile uyuttup kamp yerinden çok uzak bir yere gece bırakmak gibi...... :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
bir kızla da maceralar yaşayabilirsin :naughty:

Hasan

Üye
LoST gibi bişey istiyon heralde:ehe

Mahsun-Somer

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaslar korku vb. seyler :)

Joker.

Joker.

Üye
Arkaşın yatağının içine yılan böcek flan koy ( sahte olucak tabi) ve ayı maskesi al tak onu arksşın ne tars karşı yüxü dönükse ( uyurken) o tarafa gç ve uyandır uyandığında karşısında ayı var snsın

nub

nub

Üye
Ee ne yaptın :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt