2007-Temmuz Ayın Üyesi de "_CoMPuTeRoRiST_"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UndeRqRo.uNd

Üye
acemi sistemci :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
göxel açtırma ağzımı neleri bilip neleri bilmediğini dökmiyim şimdi burada :ok2:

SelmanTE

SelmanTE

Üye
senin için hiçde iyi olmaz ama.
üstelik yeri de burası deil :ok2:

POWER

POWER

Üye
Kawga etmeyin leynn ben geldim kiaaaaaaa :gun1:

cllgr

cllgr

Üye
tebrikler computerorist :yuru

SelmanTE

SelmanTE

Üye
tşkler arkadaşlar
hepinize tşkler ;)

prince of hell

prince of hell

Üye
kankam beeeeeeee bana kalsa seni admin bile yapardım da :P kankam tebrik ederim ee kimin abisi ;) izindeyim selman ama benim yazlıkta internetim yok giremiyorum yaa

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
tebrikler "_CoMPuTeRoRiST_" :yuru

maxicep paylaşımcılarına hep destek tam destek :spr

:maxicep:

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
_CoMPuTeRoRiST_ arkadasımızı tebrik ederek, siteye yaklasımının diger arkadaslara aynen örnek olmasını dilerim.

Haziran ayının üyesi Alperenbugra bu ay da gerçekten aynı çizgisinde devam etti ve tekrar hakediyordu da, onla birlikte 2-3 arkadasımız vardı gözlemledigimiz. Ama bizim amacımız daha önce de söyledigimiz gibi bu rütbeyi bu sitedeki her aktif üyeye vermek oldugundan, sırayı CoMPuTeRoRiSTarkadasımıza vermeyi uygun gördük, şüphesiz ki belirli bir çizgi yakalamıs diger arkadaslara da sıra gelmekte.

Alperenbugra nın ise sadece bu ay degil, genelde daha etkin bir sekilde birşeyler yapmaya devam edebilmesi için yönetici yapmayı uygun gördük. Yöneticiliği pc ve mobil cihazların dosyalar bölümlerinde mevcut şu an için.

Ayrıca Ayın üyesi konusunda, bir reform gerceklestirmek üzereyiz. Bunu çok yakın zamanda sizlere duyuracagiz, ayın üyesi olan sadece olmakla kalmayacak aynı zamanda da kazanacak. Bizi takip edin :sn:

İyi mesajlar

ayın üyesi olduğun için tebrikler "_CoMPuTeRoRiST_" :yuru

yönetici olduğun için tebrikler ALPeRenBuGRa :yuru

SelmanTE

SelmanTE

Üye
kankam beeeeeeee bana kalsa seni admin bile yapardım da :P kankam tebrik ederim ee kimin abisi ;) izindeyim selman ama benim yazlıkta internetim yok giremiyorum yaa

anlaşılmıştır. milyarlarca para werip yazlık alın siz ayda20 milyon bi adsl ye vermeyin olacak şey mi:off: :D:D
ayın üyesi olduğun için tebrikler "_CoMPuTeRoRiST_" :yuru

yönetici olduğun için tebrikler ALPeRenBuGRa :yuru

tşkler batuhan abi.
e abi diyelim dimi baya büyüküşsün benden :)

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
iyice yaşlandık maxicep genelde genclerden oluşuyor.gençlerle birlikte bizde ruhen gencleşiyoruz.yaş fazla yaşlı değil ama ruhumuz yaşlanmış iyice.başarılı çalışmalarının devamını bekler tekrar tebrik ederim :yuru

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Tebrikler kardeşim _CoMPuTeRoRiST_ kutlarım...:spr

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
iyice yaşlandık maxicep genelde genclerden oluşuyor.gençlerle birlikte bizde ruhen gencleşiyoruz.yaş fazla yaşlı değil ama ruhumuz yaşlanmış iyice.başarılı çalışmalarının devamını bekler tekrar tebrik ederim :yuru

Ben senden yaşlıyım ne olacak şimdi :ıslık?

Tekrar :yuru_CoMPuTeRoRiST_ :yuru

SelmanTE

SelmanTE

Üye
bide bana abi diyolar ya. ben hiç yaşamıyım abi :ehe

ibonline

ibonline

Üye
CoMPuTeRoRiST_ hayırlı olsun bizden geçti sitenin en yaşlıları biz olduk galiba. :D

SelmanTE

SelmanTE

Üye
eywallah ibrahim ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Baya bi geç oldu ama TBR Selman abi. :spr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt