düne kadar 2.5 gun giden batarya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
düne kadar 2.5 gun giden batarya
bugun sabahtan akşama zor gitti ne yapmam lazım bide en iyi batarya widgeti hangisi belle kullanıyorum birden düştü batarya süresi

selllman82

selllman82

Üye
aynenn

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 ah ah sabah şarjdan dolu olarak alıyodum akşam 6 da bitiyordu :ehe türkcell hattı takıtım şarj 4 gün gitti :naughty:

salihk

salihk

Emekli Yönetici
bugun sabahtan akşama zor gitti ne yapmam lazım bide en iyi batarya widgeti hangisi belle kullanıyorum birden düştü batarya süresi
yüklediğiniz Cfw ile alakalı sanırım bendede belle yüklü Sarjı normal

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
mesajlaşırken oturumlarımı kullanıyosunuz

komagenne

komagenne

Üye
örjinal belle den sonra şarz sorunu yaşayan tek ben değilmişim galiba sızma belle ye dönecem in iyisi oydu galiba...

jatvalca

jatvalca

Üye
yüklediğiniz Cfw ile alakalı sanırım bendede belle yüklü Sarjı normal

şarj sorunundan bende şikayetçiyim fakat cfw nedir nasıl yapılır onuda bilmiyorum acaba yardımcı olurmusunuz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
bende ne zaman oturumlara geçınce şarj cabuk düşüyo internetteyken bu kadar düşmüyo

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
reytan

reytan

Üye
mesajlarda oturumları nasıl kapatabiliriz?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

arkadaşım biliyosunki mesajlasmada şarj harcaması yüksek olur bıde buna oturumlar eklenınce şarjı etkilıyo benim fikrim ve gördügüm bu

muratkara21

muratkara21

Üye
bendede belle yukleyince sarz sorunu cikti sonra flash attim duzeldi simdide flv videolarini oynatamiyor...

Febris

Febris

Üye
    Konu Sahibi
bendede belle yukleyince sarz sorunu cikti sonra flash attim duzeldi simdide flv videolarini oynatamiyor...

bende sarj da flv sorunuda yoktu bugun 5 saatte şarj bitti

----------Eklendi @ 00:44:46 ---------- Yazıldı @ 00:44:06 ----------

arkadaşım biliyosunki mesajlasmada şarj harcaması yüksek olur bıde buna oturumlar eklenınce şarjı etkilıyo benim fikrim ve gördügüm bu

evet oturumlar etkıleyebilr şarjı

----------Eklendi @ 00:56:36 ---------- Yazıldı @ 00:44:46 ----------

evet oturumlar etkıleyebilr şarjı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt