Koyu / Açık Renk Sevenler İçin | Symbian^3 | Nokia Oro Light & Dark Themes By RozzerX

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Koyu / Açık Renk Sevenler İçin | Symbian^3 | Nokia Oro Light & Dark Themes By RozzerX
Daha önce sitemizde paylaşılan ve oldukça beğenilen Nokia Oro Dark & Light Themes By RozzerX temasının yeni versiyonu niteliğindeki bu tema herkesin olmasa da bir çok kullanıcının beklentilerini karşılayacak şekilde tasarlanmış.

Yeni versiyonda Drak Anna ve Gold anna iconları kullanılmış ve Belle uyumlu hale getirilmiş.

Symbian^3, Anna yada Belle cihazlara mükemmel görünüm kazandıracağına emin olabilirsiniz.

Dosya seçmeli yüklenmektedir, yüklemede istediğiniz rengi işaretlemeniz yeterlidir ..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: najanaja, ens_clk ve polluxea♪

polluxea♪

polluxea♪

Üye
sagolunn

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
teşekkürler :good:

najanaja

najanaja

Üye
ben bunu gördümdüyde benim o eski paylaştığım tema sandım hatta baya oldu bu tema çıkalı yenimi ekliyolar bu siteye dedim ama hiç ikonlara bakmıyom iyimi :) buda diğeri kadar güzel olmuş hemen yükliyim. :tşk:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Febris

Febris

Üye
koyu rengi super olucak ;)

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
najanaja

najanaja

Üye
yalnız daha önce benim paylaştığım nokia oro'yu kullananlar varsa onu kaldırıpta kurun bunu güncelleştirme hatası diyo bilginize..

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk gördüğümde bende daha önceki sanmıştım:D

najanaja

najanaja

Üye
yalnız dark ı uyguladım bazı ikonlar eski oro ya ait önizlemedeki gibi bütün ikonlar ful olmadı bende o yüzden kaldırdım ben sewmiyom yarısı başka ikon yarısı başka neden öle oldu acaba güzeldi de bu yeni versiyon belle yle uyumlu olması lazım neyse salık olsun.

'Şeref'

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sadace belle uyumlu olabilir , "Nokia belle only" yazıyor çünkü önizlemede.

4000

Üye
bellede güncelleştirme hatası verdi

najanaja

najanaja

Üye
Sadace belle uyumlu olabilir , "Nokia belle only" yazıyor çünkü önizlemede.
tamam bende onu diyom benim tel belle sonuçta ama tam uyum sağlamıyo anna mı kaldı kardeş sende naptın :)

----------Eklendi @ 22:36:42 ---------- Yazıldı @ 22:34:41 ----------

bellede güncelleştirme hatası verdi
sanırım bütün yorumları okumamışsın demek ki telinde benim daha önce paylaştığım versiyon war o yüzden güncelleştirme hatası veriyor sonuçta yapan aynı şahıs bu onun bi üst versiyonu kısacası onu kaldır bunu o zaman kurabilirsin yani ikisini birden kullanamazsın bi seçim yap ya o ya bu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt