Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
E6 Belle yüklerken phoenix bu Hata ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
E6 Belle yüklerken phoenix bu Hata ?
Bu Hata hakkında bilgisi olan var mı? Forum da aradım ama olumlu sonuç yok.
flash işinden pek anlamam ama doğru dosyalar olduğuna emin misin çünkü orda çekirdek dosyalar ile aygıt türü eşleşmiyor diyor.
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
dosyaları belco2 verdi.
gvz123
Üye
aynı hatayı bende alıyordum daha önce xp kullanıyordum sırf bu hata için PC'ye w7 yükledim yine aynı haatayı alıyorum. oysa ne kada sevinmiştim yıllar sonra türkçe telefon kullanacam diye.
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
yok mu yardım eden?
TeAmo42
Üye
Konu Sahibi
güncel?
uqurykn
Üye
Arkadaş bir allahın kulu yokmu bu hatayı düzeltecek neredesiniz modlar ?
DustoJniK
Üye
Her zaman DeadFlash öneriyorum. Artı Konu açmadan önce nasıl flash atılır onu öğrenmek gerekiyor. Ve bu konu hakkında Gerekli videolar Genel Bölümünün en üst konularında fazlasıyla ve gayet açıkca var....
modlar la ne alaka??? bilen birinden yardım istemeyi deneyebilirsiniz.bi yerlerde hata yapıyosunuz sık karşılaşılan bi hata. bakmadan bişey söylemek mümkün değil bikaç şey dnemek lazım olmazsa en son çare pc değiştirip başka pc de deneyin.
.
modlar la ne alaka??? bilen birinden yardım istemeyi deneyebilirsiniz.bi yerlerde hata yapıyosunuz sık karşılaşılan bi hata. bakmadan bişey söylemek mümkün değil bikaç şey dnemek lazım olmazsa en son çare pc değiştirip başka pc de deneyin.
.