Kulaklık sorunu (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

haknsahn

haknsahn

Üye
    Konu Sahibi
Kulaklık sorunu (Yardım)
Merhaba arkadaşlar. Hiç bir şey yokken (en azından benim fark ettiğim herhangi bir şey olmamışken) telefon kulaklığı algılamamaya başladı. Kulaklığı bilgisayara taktığımda çalışıyor fakat telefon algılamıyor sebebi ne olabilir acaba ? E-7 kullanıcısıyım ve telefona belle yükledikten sonra karşılaştım bu sorunla bir alakası olacağını sanmıyorum ama. Yardımlarınızı bekliyorum :hmmm

bilge77

Üye
Kardeşim bende c601 ime belle yükledikten sonra tel kulaklığı algılamamaya başladı tekrar tekrar yeniden yüklememe rağmen görmüyor. belleden kaynaklanıyor

orhankoc

orhankoc

Üye
ayni problemi bende yasadim ama cozdum telefonu kapatip ac..acilirken kulakligi tak ayricaayarlarda aksesuar ayarlarini kullandigin tercih olarak belirle calisiyor

haknsahn

haknsahn

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim bende c601 ime belle yükledikten sonra tel kulaklığı algılamamaya başladı tekrar tekrar yeniden yüklememe rağmen görmüyor. belleden kaynaklanıyor

ayni problemi bende yasadim ama cozdum telefonu kapatip ac..acilirken kulakligi tak ayricaayarlarda aksesuar ayarlarini kullandigin tercih olarak belirle calisiyor

İlginiz için teşekkürler ancak dediğiniz gibi yapmama rağmen benim sorunum düzelmedi maalesef :vur neyse bakalım bulunur bir çözümü umarım :hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye
Aynı sorunu bende yaşıyorum kulaklığı tam oturtursam ses cızırtılı geliyor tam oturtmayınca da kulaklığı görmüyor ama hafif oynatınca görüyor belle'den önce böyle bir sorun yoktu bende de.

soldier_25

Üye
aynı sorun Bende de var Nokia nın marifetleri ışte

Takipçi Satın Al

Üst Alt