Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ne şimdi bu?
geçenlerde çıkmıştı zaten 1.2, reset atıyor diye güncelleme mi yaptılar?
biz adamlardan 2.0 bekliyoruz bunlar 1.2 ile uğraşıp duuryorlar hala..
zamanlarını nasıl da boşa harcıyorlar..
tabi bizi de harcıyorlar..
TayLorSwift
Üye
Yorum bile yapmak gelmiyor artık içimden bu tür haberlere :/
Bilgilendirme için teşekkürler.
Skaptan
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
gecenlerde cıkan güncelleme 8530 wave II içindi bu ise wave s8500 için
baby_face_
Üye
Bu güncelleme kiese mi düştü? Düştüyse resetleme olayı düzeldi mi? Yükleyen arkadaslardan yorumlarını bekliyoruz.
yahu arkadaşlar geçenlerde bi yerde görmüştüm, bada 2.0'ın kies olmaksızın samsung apss sitesinden indirilerek yüklenebildiğini söylüyordu.
@Skaptan senin bundan mutlaka haberin vardır be abim, aslı ne şu işin?
yahu arkadaşlar geçenlerde bi yerde görmüştüm, bada 2.0'ın kies olmaksızın samsung apss sitesinden indirilerek yüklenebildiğini söylüyordu.
@Skaptan senin bundan mutlaka haberin vardır be abim, aslı ne şu işin?
usta o iş zaten bizim yüklediimiz fwler onlar zaten kiesten çekilmiş olanlar bunlar tek farkı kies entegrasyon yükleme yapıyor biz ml ile yüzeysel bir yükleme yapıyoruz tabiri caiz se onun için bizdeki fw ler tam stabil değil
burock_xx91
Üye
paylaşım için teşekkür ederim indirdim ama şifre nedir söyleyebilirmisin ? ben bada 2.0 ı yükledim ama telefon çok yavaşladı geri dönüş yapmak istiyorum. bu konularda pek bilgili değilim multiloader ile aynı şekilde yüklemeye çalışcam
paylaşım için teşekkür ederim indirdim ama şifre nedir söyleyebilirmisin ? ben bada 2.0 ı yükledim ama telefon çok yavaşladı geri dönüş yapmak istiyorum. bu konularda pek bilgili değilim multiloader ile aynı şekilde yüklemeye çalışcam