S^3 için klasör özelleştirmeleri yapılmalı mı? (Klasör seçimi ve kısayollar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SevilayDeniz

Üye
    Konu Sahibi
S^3 için klasör özelleştirmeleri yapılmalı mı? (Klasör seçimi ve kısayollar)
S^3, Anna ve Belle için, birçok uygulama ve oyun çıkıyor. Özelleştirmeler yapılıyor. Fakat, gözüme çarpan bir detay oldu. Detaya gelince; uygulama, oyun, widget ve tema yüklerken, hatta dosya alırken bile sürücü seçmemiz istenebiliyor. Ama,neden klasör seçmemize izin verilmiyor. Uygulama ya da oyunu kurarken, istediğimiz sürücüye yükleyebildiğimiz gibi, menüde istediğimiz klasöre de kurmak isteriz.

Ayrıca, dosya yöneticisinde olan bir dosyayı, müzik veya resim olabilir ve web tarayıcıdaki yer imlerini menüde kısayol olarak göstermek içinde, çalışma yapmak kimsenin aklına gelmemiş. Aslında bu, 2 çalışma yapılsa S^3 gayet kullanışlı bir hale gelebilir.

akçatlı

akçatlı

Üye
İlk söylediğin geeksiz bence ama ikincisi zaten belle de ana ekrana widget olarak eklenebiliyor

catdog136

catdog136

Üye
Ben herzaman f`ye ilk yüklerim dosyayı, işime yarayacak birşeyse gerekli klasöre atarım.. benim için kullanışsız olur sizin dediğiniz gibi olsaydı..

Kalabalık bir menüden başka bir şeye dönüşmez, şahsi görüşüme göre..

_ardaa

_ardaa

Üye
İşletim sisteminin yapısı gereği mümkün değil yüklediğin uygulama yada oyunlar sistem dosyaları içine kopyalanır, uygulamanın bazen 10larca bazen 100lerce dosyası olabiliyor klasöre yüklediğini düşünsene tek klasörde 100lerce dosya uygulamayı çalıştıran ana dosyayı bulman dakikalar alır bu en basit örnekti mesela.

İkinci söylediğin olabilir ama 3.5-4" lik ekranlarda o kadar kısayol karmaşaya yol açar bence.

aleranol

aleranol

Üye
ilkide bazen işe yarar 2. de var zaten pff

SevilayDeniz

Üye
    Konu Sahibi
Söylemek istediğim sadece, menü üzerine bir çalışmadır. Ana ekran ile bağlantılı birşey değil.

----------Eklendi @ 21:08:47 ---------- Yazıldı @ 21:06:06 ----------

İşletim sisteminin yapısı gereği mümkün değil yüklediğin uygulama yada oyunlar sistem dosyaları içine kopyalanır, uygulamanın bazen 10larca bazen 100lerce dosyası olabiliyor klasöre yüklediğini düşünsene tek klasörde 100lerce dosya uygulamayı çalıştıran ana dosyayı bulman dakikalar alır bu en basit örnekti mesela.

İkinci söylediğin olabilir ama 3.5-4" lik ekranlarda o kadar kısayol karmaşaya yol açar bence.

Klasör seçimi sadece, menüde olan klasörlerde görünebilmesi açısında. Uygulamayı elimizle klasöre taşımaktansa, menüde şu klasörde görünsün diye bir seçenek olabilir.

projectmaximo

projectmaximo

Üye
menüde istediğin klasöre kurmaktan daha zor değil bence kurduktan sonra istediğin klasöre taşımak.ama bunun için "toplu dosya düzeni" seçenekli cfw'ler var sen uygulamayı kuruyosun o otomatikman ilgili klasöre taşıyor.
diğer dediğine gelirsek, webdeki yer imlerini ana ekrana widget olarak koyma bellede var zaten ben kullanıyorum.
ana ekrana fotoğraf kısayolu koyma programları var.hatta slayt şeklinde bile koyabiliyosun.diğerleri de çok gerekli değil gibi geldi bana

electroizm

Üye
bir sistemde kurduğun program sadece bir klasöre kurulmaz .exe ler aynı yerde bile olsa programın çalışmasını sağlayan dosyalar farklı yerlerde olur örneğin pcde programı kurduğumuz zmn bütün dosyalar sadece program files'te olmaz

SevilayDeniz

Üye
    Konu Sahibi
bir sistemde kurduğun program sadece bir klasöre kurulmaz .exe ler aynı yerde bile olsa programın çalışmasını sağlayan dosyalar farklı yerlerde olur örneğin pcde programı kurduğumuz zmn bütün dosyalar sadece program files'te olmaz

Klasör seçimi sadece, uygulamanın hangi klasörde görünmesi için. Klasöre dosya atmayacak, uzantı ya da kısayol atayacak. Anna'da programlar ve oyunlar, uygulamalar klasöründe görünmesi gibi...

distakjo

distakjo

Üye
Klasör seçimi sadece, uygulamanın hangi klasörde görünmesi için. Klasöre dosya atmayacak, uzantı ya da kısayol atayacak. Anna'da programlar ve oyunlar, uygulamalar klasöründe görünmesi gibi...
o dediğin zaten var, düşünülmüş yani, matrix bilmem ne dosyaydı, bulursam yazarım buraya.

mysterious1976

Üye
arkadaşlar ben symbian belle için türk tv kanalları programı hazırladım. ancak bu programı dosya içerisinden çalıştırabiliyorum. ana ekranlardan herhangi birisine kısayol oluşturamadım. bu da bir (-) değil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt