haritalarda mesafe ölcümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
haritalarda mesafe ölcümü
arkadaslar haritalarin bir onceki surumunde iki farkli yeri isaretleyip aradaki mexafeyi gorebilkyorduk.ancak son surumunde ben bunu yapmayi bi turlu beceremedim acaba nasil yapildigini bilen varsa anlatabilir mi?

akçatlı

akçatlı

Üye
bende beceremedim :D

_ardaa

_ardaa

Üye
arkadaslar haritalarin bir onceki surumunde iki farkli yeri isaretleyip aradaki mexafeyi gorebilkyorduk.ancak son surumunde ben bunu yapmayi bi turlu beceremedim acaba nasil yapildigini bilen varsa anlatabilir mi?

Bu özelliğine hiç dikkat etmemişim sende hangi versiyon var

cardanadam

cardanadam

Üye
artı olarak şimdiki haritaları kapattıkdan sonra bile ram yemeye devam ediyor telefonu yeniden başlatınca düzeliyor

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Haritaları çalıştırıp GPS ile konumumuzu öncelikle buluyoruz,
Daha sonra ilgili hedefi haritada aratıyoruz,

Konumunuz bulununca ekranın üstünde sizin bulunduğunuz yer ve haritada işaretlemiş olduğnuz yer arasındaki mesafe doğru orantıda verilecektir (Düz ölçüm şeklinde).

Tam olarak mesafeyi şu şekilde bulabilirsiniz, hedefinizin üzerine tıklayın, buraya git ve buraya sür yaparak navigasyon başlatıyoruz ve sağ alt tarafta tam olarak sizin bulunduğunuz yer ile aranızdaki mesafe km olarak yazıyor.

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle konumunuzu saptamanız gerek sonra hedef belirliyorsunuz ve sür deyip ekranda gidilecek yerin mesafesi yazıyor.
Ayrıca harita üzerindeykende yapabiliyorsunuz ama doğru sonuç vermeyip düz ölçüm yapıyor.
Haritayı çalıştırın, hedef belirleyin, belirlediğiniz hedefin size mesafesi ekran üstünde yazar, kırmızı işarete dokunduğunuzda konumuza tekrar dönersiniz.

onu biliyorum bnm demek istedigim konumumdan olan mesafe degil istedigim herhangi iki yer arasindaki mesafeyi olcmek.

benighted

benighted

Üye
    Konu Sahibi
onceki surumlerde vardi istedigin iki yeri iszretliyordun sana rotayi gosteriyordu ayrica mesafeyi.simdikinde sadece konumuna olan mesafeyi gosteriyor.ya da bunda da var biz bilmiyoruz nasil yapildigini

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
onceki surumlerde vardi istedigin iki yeri iszretliyordun sana rotayi gosteriyordu ayrica mesafeyi.simdikinde sadece konumuna olan mesafeyi gosteriyor.ya da bunda da var biz bilmiyoruz nasil yapildigini

Biraz kurcalayım dediğin gibi belki vardır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt