Yeni Qt projem... Öneri istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akinorta

Üye
    Konu Sahibi
Yeni Qt projem... Öneri istiyorum

Yukarıdaki linkteki program imzasızdır. Deneyip kurabilirsiniz herhangi bir zararı yok.

Sadece sizlere tasarımımı gösterip nasıl bir program ve özellik istediğinizi öğrenmek istiyorum.

Buda ekran görüntüsü;

Gelsin fikirler...

MoleküL1997

MoleküL1997

Üye
mesela youtubeden hem mp3 hem mp4 hemde flv indirilen bir uygulama yapabilirsin bir tane var böyle uygulama ama tasarımı güzel değil. He birde bu uygulamadan youtubeye video yüklemek de güzel olurdu

uribaju

uribaju

Üye
mesela youtubeden hem mp3 hem mp4 hemde flv indirilen bir uygulama yapabilirsin bir tane var böyle uygulama ama tasarımı güzel değil. He birde bu uygulamadan youtubeye video yüklemek de güzel olurdu

cutetube alanında en iyisi tavsiye ederim

metyuu

metyuu

Üye
Ebook programı olabilir symbian için güzel bir ebook programı yok

projectmaximo

projectmaximo

Üye
Ebook programı olabilir symbian için güzel bir ebook programı yok

katılıyorum şöyle sağlam bi ebook porgramı lazım.tüm ebook uzantılarını destekleyecek, görsellik,kullanış bakımından tatmin edici bi şey şu anki programların hepsi fıs

aleranol

aleranol

Üye
aslında sağlam bi c++ gibi bir telefon programı olsa şu tron filmindeki deki gibi çıkarıyo n8i ve hackliyo godaman :D ufffffff neler yapılır onla be abi. Ama çok ağır oldu dimi :D Yada onun yerine güzel bir widget yapabilirsin force kontrolda döndürme gereksiz onu değiştirirsen sevinirim.

----------Eklendi @ 20:41:25 ---------- Yazıldı @ 20:40:16 ----------

Aaa aklıma geldi de ramblow ve killme gibi birşeyin melezini yapsan ramblowgibi estetik killme den daha acımasız bi ram programı çok iyi olurdu reklamaını bile yaparım :D

meg1ddo

meg1ddo

Üye
N9 daki gibi estetik bir task manager güzel olurdu yada cute tube nin arayüzüne benzeyecek şekilde güzel bir müzik çalar olabilir ekolayzer yelpazesi geniş olan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt