belle flv video yürütemiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RdvanA.

RdvanA.

Üye
    Konu Sahibi
belle flv video yürütemiyor
n8 bellede daha önce annada oynattıgım viddeolar yürütülmüyor. video açılıyor sadeceilk görüntü geliyor ama oynatmıyor öylece kalıyor
ve bir dakika sonra resimdeki gibioluyor

benighted

benighted

Üye
aynen bi cok kiside bu sorun vae ve henuz bi cozum bulunamadi umut servicepack guncellemesine kaldi bekleyecegiz

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Aynen ya Youtube'den video felan izlemiyor .s inşallah gelecek güncellemeler ile düzelir

covar

covar

Üye
n8 bellede daha önce annada oynattıgım viddeolar yürütülmüyor. video açılıyor sadeceilk görüntü geliyor ama oynatmıyor öylece kalıyor

bendede bu hatayı veriyor lanet olsun

bendede aynı durum var dostum bakalım güncelleme gelcekmi beklicez

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bende flv sorunu yok şükür bence sen format atıp tekrar kur hafızayı biçimlendir de öyle güncelle. benm tel bütün videoları açıyor flv flan farketmiyor hepsini.

V/RS

V/RS

Üye
eskiden açıp şimdi açmayan siteleri buraya yazabilirmisiniz bende youtube açıyor o yüzden dedim bir deneyim bende

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Flv desteği olmayan videoları açıyor ama flv açmıyor en başka youtube

V/RS

V/RS

Üye
o siteleri buraya yazsanız da bizde bir denesek ?

benighted

benighted

Üye
aynen youtube bende aciyor ancak yabanci dizi izledigim site var artik acmiyor.videonun kalitesine gore degisiyor sanirim

V/RS

V/RS

Üye
yahu şu sitenin ismini verin de bende bir deneyim !!

RdvanA.

RdvanA.

Üye
    Konu Sahibi
eskiden açıp şimdi açmayan siteleri buraya yazabilirmisiniz bende youtube açıyor o yüzden dedim bir deneyim bende
site üzerinden değil youtubede denemedim ben genelde film atarizlerdim telefona artık güncellemeye kadar izleyemeyeceğiz demekki

----------Eklendi @ 00:31:57 ---------- Yazıldı @ 00:28:51 ----------

az önce youtube denedim rahat bir şekilde açtı ama kendi attıgım videolar hala aynı

apo47

apo47

Üye
kanald cnn drem tv televizyon kanallarını daha önce açıyordu şimdi açmıyor ayrıca oceden vodafone üzerinden donma yapmadan yuotube videolarını ileyebiliyordum şimdi izleyemiyotum yardımcı olursanız sevinirim

cakmak3431

cakmak3431

Üye
flv formatlı videoyu açınca biraz beklemen gerekiyo.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Kaç kere denedim bazen açıyor tahminim 10 mb altını açıyor kanal d gibi canlı akışlar da çalışmıyor

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici

flv leri 240 p açıyor ama daha yüksek çözünürlük malesef hata veriyor izleyebiliyorum diyen arkadaşlarada youtubeden 360p veya 480p indirip seyretsinler de göreyim bunun ovi ile phonixle alakası olduğunu sanmıyorum

cepheci02

Üye
fullfilm.mobi dye bi sitdn film indrip izleyeblydum telfna belle yükledm flmi yüklüyrm ama ses var grüntü yk :( nedn byle arkdşlar?

sencan48

Üye
bende y outube da hd kalitelileri izleyemiyorum normaller ok ama hd videolar da ses var görüntü yok çözebilen var mı ya

AsiPunisher

Üye
flv formatlı videoyu açınca biraz beklemen gerekiyo.

valla çakmak kardeşim bnde dediğini yazıcaktım bu töbe töbe şimdi azımız bozmayayım yahu açıonuz donuo die kapatıonuz sonra foruma konu acıonuz herkez flv açmıo sanıo

la gerz. lar .flv videoyu açın biraz bkleyin 5-6sn kadar sonra çalıyor alla alla ne salk. insanlarsınız anlamadm ki

5800v60

Üye
belleden kaynaklanan bişey bu.603 orjinal belle kullanıorum flw video izletmio.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...