n900 android market

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
n900 android market
arkadaşlar merhaba ben bir konuda yardım isteyeceğim sizden telefonuma android 2.3.4 ü kurdum uygulama yüklemek istiyorum ancak android market ile yükleniyormuş sanırım bizdeki fapman gibi bişey.. bana bu uygulamanın linkini verebilecek olan yada telefona nasıl android uygulamalar yükleyebileceğimi anlatabilecek arkadaşlar yardım edebilir mi.. şimdiden teşekkür ederim...

chezque

chezque

Üye
nokia n900 sanırım telefonun da nasıl android kurduğunu sorabilirmiyim?

denizci535

denizci535

Üye
chezque n900 hakkinda biraz arastir bulacaksin....

osmanayman

osmanayman

Üye
arkadaşlar merhaba ben bir konuda yardım isteyeceğim sizden telefonuma android 2.3.4 ü kurdum uygulama yüklemek istiyorum ancak android market ile yükleniyormuş sanırım bizdeki fapman gibi bişey.. bana bu uygulamanın linkini verebilecek olan yada telefona nasıl android uygulamalar yükleyebileceğimi anlatabilecek arkadaşlar yardım edebilir mi.. şimdiden teşekkür ederim...

Google hesabı aç e-mail ve şifrenle giriş yap ücretsiz uygulamaları yükleyebilirsin... Diğer yüklemeler için ise uygulamanın "apk" sini indirip tele at kurarsın... Oyun yüklemek istersen apk'nin armv6 - v7 ile uyumlu olmasına dikkat et, samsung galaxy s ile uyumlu olan apk'leri dene... Diğer türlü deneme yanılma yöntemiyle kurarsın... Ayrıca chainfire3d var, bu program işlemci farkını oratadan kaldırıp birçok oyunu oynamanı sağlıyor... Geniş bilgi için Mert kardeşimin konusunu incele istersen... http://www.maxicep.com/nokia-maemo/...lari-oynamak-vs-ayrintili-anlatim-504532.html

abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
yani bizdeki gibi fapman tarzı bir program yok drek tarayıcıdan markete giriyoruz öyle mi

osmanayman

osmanayman

Üye
Market de fapman tarzı zaten... Google hesabı aç bu hesapla gir yeter...:oke:

abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin bilgiler için sağol abi ama telefon göçtü şuan kapandı açılmıyor flashlamaya çalışıyorum oda olmuyor çıkmazlardayım...

denizci535

denizci535

Üye
bataryani once tam sarj yap turkcell bayisinde yada baska telefonda ondan sonra flash at gecmis olsun android yukleyenlerin genel sorunu bu yanlis birseyler yapiyorlar telefon gocuyor... gecmis olsun.....

mert_1047

mert_1047

Üye
Aman o türkcell bayilerinde 20 dk. şarz eden vs... o tarz cihazlarla doldurmayın orjinal bataryanızı zira şoklama yoluyla şarj ediyor ömrünü kısaltır. Mümkünse bi 5800(x6-5230 vs... bl-5j kullanan bi cihazın bataryasınıda kullanabilirsiniz) bulun onun bataryasını kullanabilirsiniz veya kendi bataryanızı onda şarj edebilirsiniz.

ahmethan046

ahmethan046

Üye
bataryani once tam sarj yap turkcell bayisinde yada baska telefonda ondan sonra flash at gecmis olsun android yukleyenlerin genel sorunu bu yanlis birseyler yapiyorlar telefon gocuyor... gecmis olsun.....

Denizci535 kardes tam bu noktada bir sorum olacak...
Bircok yerde n900 icin formatlama asamsinda sarjın tam dolu olmasi gerektigi belirtiliyor

oysaki ben defalarca tlf sarzi bitip kendini kapattiktan sonra cok rahat format attim

ama herhangibir hata ile karsilasmadim
sarzin tam olmamasi format esnasinda nasil bir sorun yaratir
saygilarimla

abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sorunumu çok güzel ve kolay bi biçimde halletim bununla ilgili bi konuda açıcam benim durumumda olan arkadaşlar için çok faydası olacak
:oke:

mert_1047

mert_1047

Üye
Denizci535 kardes tam bu noktada bir sorum olacak...
Bircok yerde n900 icin formatlama asamsinda sarjın tam dolu olmasi gerektigi belirtiliyor

oysaki ben defalarca tlf sarzi bitip kendini kapattiktan sonra cok rahat format attim

ama herhangibir hata ile karsilasmadim
sarzin tam olmamasi format esnasinda nasil bir sorun yaratir
saygilarimla

Ahmethan kardeş bazen batarya boş veya zayıf olduğunda sorun yaşama olasılığı yükseliyor. O yüzden ilk tedbir oalrak bataryanın mümkünse dolu olması öneriliyor. Birkez bende boşken sorun yaşadım. Mesut kardeşe bataryanın dolu olma hadisesinde hak veriyorum. İşi sağlama almak lazım.

abdülhey25

abdülhey25

Üye
    Konu Sahibi
biri bana android marketin kullanımını detaylı bi şekilde anlatabilir mi.. programı kurdum ancakdevam etmek için hesap eklemelisin diyo google hesabımla tarayıcıdan giriş de yaptım ama hiçbir sonuç yok yine aynı biri lütfen detaylı bi şekilde anlatsın nasıl açabileceğimi

osmanayman

osmanayman

Üye
Ayarlardan hesabımı kaydedip marketten sorunsuz indirebilmiştim... Sorun olmaması lazım...:hmmm

mert_1047

mert_1047

Üye
Kardeş tarayıcıdan giriş yapmayacaksın orada sana giriş için gmail hesabını ve ni soracak ileri diyeceksin işlem tamamlanacak bu kadar basit. Yapamadıysan blackmarkt kur. Veya applanet kur.

Veya osman kardeşinde dediği gibi Ayarlar-Hesaplar ve senkronizasyon(Galiba böyle olması gerek veya buna benzer isimli bir menü şuan hatırımda değil maalesef)-Hesap ekle bölümünden gmail hesabını eklersin ondan sonra problem olmaması lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt