S60v3 lere belle mi geldi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mücahit G

Mücahit G

Üye
    Konu Sahibi
S60v3 lere belle mi geldi?
Bana nokiadan mesaj geldi. Yeni belle güncellemesi geldi diyor ?

mstf_l

mstf_l

Üye
hayır gelmedi

denizyildizi345

denizyildizi345

Üye
Eğer geldiyse nokia büyük bir devrim yapmış olur.Ama gelceğini sanmıyorum.En fazla anna gelir.

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
anna ne oluyo panpa

mstf_l

mstf_l

Üye
anna falan gelecegi yok en fazla bi versiyon yukarı güncelleme gelir o da artık e71 e gelmez

Mücahit G

Mücahit G

Üye
    Konu Sahibi
Yepyeni bir kullanici deneyimi, daha fazla ana ekran, kolay menuler ve cok daha fazlasi icin yeni Nokia Belle yazilimi cikti. Hemen indir gelen mesaj bu

SHS

SHS

Üye
yok öyle şey sanki anna geldi de belle gelmedi :ehe

Mücahit G

Mücahit G

Üye
    Konu Sahibi
Evet NOKİA dan geliyor mesaj. Numara yok yani

BANLI

BANLI

Üye
nokia nin sitesine girin orada da yazıyor fakat v3 lere değil orada sadece 5 6 telefon için yazıyor o telefonlarda v3 değil zaten

bayon

Üye
ben zaten bunun bilgisini çok önce öğrenmiştim 2012 de güncelleme gelecek diye hatta konu açmıştım alay konusu olmuştum insanları yanıltmak ve çok bilmiş olduklarını göstermek ne kadar güzel bi duyguymus

mstf_l

mstf_l

Üye
heralde nokia tüm kullanıcılara yolluyor günclleme haberini ama nokia sitesine bakabilirsiniz gelen telefonlar orda

----------Eklendi @ 06:52:45 ---------- Yazıldı @ 06:51:51 ----------

ben zaten bunun bilgisini çok önce öğrenmiştim 2012 de güncelleme gelecek diye hatta konu açmıştım alay konusu olmuştum insanları yanıltmak ve çok bilmiş olduklarını göstermek ne kadar güzel bi duyguymus

Hani ortalarda güncelleme yok sadece nokia türkiyenin aptallıgı gelecek derler hep onlar zaten

place3461

place3461

Üye
belle dokunmatik cihaz için üretilmiş olan versiyondur s60v3e gelmesi imkansız..hayal kurmayın

mstf_l

mstf_l

Üye
ya dokunmatikler için bile degil symbian^3 cihazlar için

----------Eklendi @ 07:09:46 ---------- Yazıldı @ 07:09:14 ----------

c5 03 e 3 gün önce güncelleme geldi o bile belle degildi

place3461

place3461

Üye
ya dokunmatikler için bile degil symbian^3 cihazlar için

----------Eklendi @ 07:09:46 ---------- Yazıldı @ 07:09:14 ----------

c5 03 e 3 gün önce güncelleme geldi o bile belle degildi

ya işte biliyorum öyle yazdım nokia siteyi yazınca kabak gibi çıkıyor telefon modelleri zaten

bayon

Üye
ben belle gelecek diye birşey demedim zaten konuyu çok gereksiz uzattıniz n82 ye gelmiş ışte mesajında da belle sürümünd yükselte bilirsiniz diyomus benim telefonum n95 bana mesaj gelmedi daha. Yani yazılım çıkmadı daha çıkınca umarım özelllikle bu konu da çok dik başlı olan mustafa arkadaşımın düşüncesini almak olur heralde

mstf_l

mstf_l

Üye
Yeni güncelleme falan da gelecegi yok dememin sebebi bu telefonların cok eski olması artık nokia bunlara bakmaz bile

Ayrıca belle konusuna bunu yaz ve sonra ben belle demedim de

----------Eklendi @ 19:25:16 ---------- Yazıldı @ 19:23:56 ----------

son olarak da evet güncelleme gelecek rahatlayın tamam mı rahatlayın

Benim gelmez dememin sebebi zevkten degil bosuna ümitlenmeyin diye

ismail

ismail

Üye
Gelsin gelmesin bu yaz sonyye geçcem Nokia can sıkmaya başladı artık :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt