Nokia E6 Belle Güncelleme Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

EFaruq

EFaruq

Üye
    Konu Sahibi
Nokia E6 Belle Güncelleme Sorunu
Arkadaşlar bi türlü 1. aşamayı geçemiyorum sorun nedir sizce ?

• Beğen
Tepkiler: Kurtuluş40

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
oncelikle ne yapiyorsunuz onu anlatin gecemediniz yerdeki hata nedir?

• Beğen
Tepkiler: EFaruq
adanalı1

adanalı1

Üye
Pc suıte de guncellıyor ısen ... Verılerın fazla olabılır,hafıza kartında vırus olabılır ... suıte kopyalayamadıgı ıcın 1 . aşamayı gecemıyor olabılır;)

• Beğen
Tepkiler: EFaruq

acilbakarmısınz

Üye
aynen ben de geçemiyorum şöyle bir hatayla karşılaşıyorum sürekli

keys1903

keys1903

Üye
valla bende 3 u gecemedim iyimi

EFaruq

EFaruq

Üye
    Konu Sahibi
Dünden beri uğraşıyorum kafayı yiyecem ya hala aynı. Suitte resim ,müzikte bırakmadım ya.
Şöyle takılı kalıyor...

adanalı1

adanalı1

Üye
Telefonda yada pc de nokıa cable drıver lerın eksık ... yanı kablo drıver ların eksık oldugu ıcın bu hatayı alıyorsun .. !! ..

adanalı1

adanalı1

Üye
faceye gel kardeşim

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Suit ile güncelledim şarj sorunum oldu. Navifirm ve Phoenix ile orjinal belleyi yükledim cihazın şarj sorunu bitti gibi. Bence suit ile Belle yüklemeyin. Forumda gayet güzel konu anlatımı var.

mehmet0928

Üye
kardeşim nokia suiti bilgisayarından kaldır sonra sitesinden tekrar yükle düzeliyo

YkPkY

YkPkY

Üye
nokia suit hatası.yukarıdaki arkadaşın dediği gibi yapın

bycentaur

Üye
Suit ile güncelledim şarj sorunum oldu. Navifirm ve Phoenix ile orjinal belleyi yükledim cihazın şarj sorunu bitti gibi. Bence suit ile Belle yüklemeyin. Forumda gayet güzel konu anlatımı var.

arkadaşım bende suitten güncelleme yaptım ve bir sürü problemle karşılaştım. Şimdi dediğiniz gibi telefonuma navifirm veya phoenix ile orjinal belleyi yüklemek istiyorum. Ama dediğim gibi şuan içinde zaten belle kurulu. Bu yüzden extra yapmam gereken birşey olucak mı? birde forumda konu anlatımları var diyosun, onların bana linklerini atabilirmisin? Şimdiden teşekkürler.

metinkandemir

Üye
Ben az önce güncelledi Nokia e6 Nokia_belle yani n8 görünümü kazandı mükemmel oldu telefonuma yeniden aşık oldum :D

Takipçi Satın Al

Üst Alt