23 ay garantili iphone 3gs 8 gb herşeyi tam kutulu faturalı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
23 ay garantili iphone 3gs 8 gb herşeyi tam kutulu faturalı
herşeyi vardır çıkartma iğnesine kadar kutulu faturalıdır. tertemizdir 23 ay genpa garantili cihazdır.

Fiyat pazarlıksız 750 tl dir ..

komiklik yapmak için mesaj atan espritüel arkadaşlarımdan ricam bu konudan uzak durmalarıdır.

TeAmo42

TeAmo42

Üye
23 ay garantisi olan bir 3gs e göre fiyat uygun diye düşünüyorum. Cihazın kendi resimlerini koyarsan daha güzel olur hayırlı satışlar.

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Anlaşılan kimse iphone 3gs istemiyor o halde konuyu iptal ediyorum...

asulo

Üye
iyi fiyat. hayırlı satışlar.

futbol123

futbol123

Üye
aynı fiyata 32gb ve 16gb modeli satılıyor haberiniz olsun

• Beğen
Tepkiler: süper nova
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
kim satıyor 750 tl ye 23 ay garantili 32 gb ve 16 gb göster bana 10 tane alayım yoruma kapalıdır dedik anlamıyor musun kardeşim :off::off: şimdi yazdığın mesajı beğeniyorum umarım bakıp bu konuya geri dönersin :off:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
futbol123

futbol123

Üye
kim satıyor 750 tl ye 23 ay garantili 32 gb ve 16 gb göster bana 10 tane alayım yoruma kapalıdır dedik anlamıyor musun kardeşim :off::off: şimdi yazdığın mesajı beğeniyorum umarım bakıp bu konuya geri dönersin :off:
al sana 32gb 700tl
yorumuma falan kapalı değil :off::off: komik yorum yapan mı var burda:off:

----------Eklendi @ 20:20:38 ---------- Yazıldı @ 20:09:10 ----------

Bekliyorum cevabını:off:

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
Öyle deyince bende herhalde 10-20 tane ucuz iphone 32 gb veya 16 gb satan var sandım adamın biri ihtiyacından dolayı telefonunu ucuza veriyor diye bu telefonun piyasası mı düşüyor. Neyse benim fiyatım budur. Bende zamanında ihityaçtan çok ucuza birçok telefonumu sattım bu tür ucuz fiyatlar her zaman çıkabilir bu durum tüm telefonların fiyatını aynı yapamaz
Ayrıca bakınız; ilan verme kuralları madde 5;
5- İlanda gereksiz yorum, fiyata müdahele, almayacak olmasına rağmen laf atma gibi girişimler ilan sahibinin isteği doğrultusunda açılan ilanda engellenebilir yada ilan sahibi bu yorumlara izin verebilir . Burada ilan sahibinin yaklaşımı çok önemlidir. Polemik yaparak laf yetiştirmeye çalışmak yerine şikayet etmeleri en kolay yöntemdir. Polemiğe giren üyelerin de mesajları silinmektedir, ilanları kilitlenebilmektedir.
Dilerseniz konuyu daha fazla uzatmayalım.. zaten konunun kapandığını ikinci mesajımda beirtmiştim...

futbol123

futbol123

Üye
iphone 3gs 16gb tan 451tane ilan var
32gb modelinde 126tane ilan var
piyasası belli bu cihazların 750tl ye satmanız zor.Aynı fiyata 3gs 16/32gb modeli satılıyorken.
neyse konu kapanmış:locked:

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
herhalde 451 tanesi de 23 ay garantili ve çok ucuz sahibinden.com u takip eden biri olmasam tamam diyeceğim benim hayatım sahibinden.com da geçiyor. Çok araştırdım ben orayı ama hiç uygun bir 3gs bulamadım o nedenle gidip sıfırı aldım bu sitede benden daha çok sahibinden.com a girip iphone 3gs araması yapan birisi daha kesinlikle ve kesinlikle yoktur sonuç olarak satması zor veya kolay o benim sorunum ve lütfen beni sorunlarımla baş başa bırakın :dry:

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4354149]
:ehe:kop:
[/QUOTE]

çok komik herhalde

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
[QUOTE=" Tehlike ";4354186]
evet
[/QUOTE]
gülmeye devam edebilirsiniz o zaman ben gidiyorum

Consul9

Consul9

Üye
Siz telefona yeniden bir yıllık garantimi yaptırdınız yoksa telefonu 0 alıp 1 ay sonra satiyormusunuz?

süper nova

süper nova

Üye
    Konu Sahibi
0 alıp bir ay sonra satıyorum

Consul9

Consul9

Üye
Siz telefona yeniden bir yıllık garantimi yaptırdınız yoksa telefonu 0 alıp 1 ay sonra satiyormusunuz?

mehmetbirdal

Üye
cihaz halen sendemi son durum nedir?

bilal1928

Üye
htc desire ile takas düşünürmüsün ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt