İdeos X5 Hangi Custom ROM?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
İdeos X5 Hangi Custom ROM?
Selam arkadaşlar, ideos x5imin kendi romlşarımlarında bıkkınlık geldiği için rom değiştirme kararı aldım.
Sizce Custom Rom yüklemelimiyim yüklemeliysem hangi ROMu yüklemeliyi lütfen yardım edin saygılar.

baranselona

baranselona

Üye
miui 1.12.9 güzel tercih olur bence...

resmi 2.3 güncellemesinin tam versyonu içinde geri bildirimleri alıyor huawei yani sorunları giderilmiş bir 2.3 sürümü piyasaya sürecekler...

bana kalırsa sorunsuz 2.3 ü bekle..

baranselona

baranselona

Üye
Kardeşim telfon çok yavaş bu haliyle amk sürekli kasıyor, ayrıca 2.3 ttam versiyon, bu arada miui hızlandırıyormu telefonu?

Kardesim telefonu nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama x5 i yavaslatacak kadar ne yaptın merakta ediyorum... bende 2.3 kullanıyorum internetteki butun videoları 720 p bile izliyorum 0 kasma... ya internetin yavas. Yada viruslu bi program falan kullanıyorsun... bende arkaplanda whatsapp-facebook-mail. Widgetler ve tamalar tamamen acık ne kasma nede benzeri bisey var.... ayrıca x5 icin yeni surumu duzeltip koyacaklar. 2.3 un yeni versyonu gelecek... miui ler 2.2 uzerine kuruluyor zaten 2.2 ye donup oyle kuracaksın... bence 1 ghz deyken bike 2 e un akıcılıgını stabilligini vermiyor ama en az 1.2 de kullanmalısın sen bilirsin..

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim telefonu nasıl kullanıyorsun bilmiyorum ama x5 i yavaslatacak kadar ne yaptın merakta ediyorum... bende 2.3 kullanıyorum internetteki butun videoları 720 p bile izliyorum 0 kasma... ya internetin yavas. Yada viruslu bi program falan kullanıyorsun... bende arkaplanda whatsapp-facebook-mail. Widgetler ve tamalar tamamen acık ne kasma nede benzeri bisey var.... ayrıca x5 icin yeni surumu duzeltip koyacaklar. 2.3 un yeni versyonu gelecek... miui ler 2.2 uzerine kuruluyor zaten 2.2 ye donup oyle kuracaksın... bence 1 ghz deyken bike 2 e un akıcılıgını stabilligini vermiyor ama en az 1.2 de kullanmalısın sen bilirsin..

Garantiye vereyim diyorum ama 1 aydan önce gelmez, neden kasıyor bilmiyorum ama büyük olasılıkla şu Allahın belası kırmızı ışık yüzünden!
Servise vermeye değermi?

baranselona

baranselona

Üye
Garantiye vereyim diyorum ama 1 aydan önce gelmez, neden kasıyor bilmiyorum ama büyük olasılıkla şu Allahın belası kırmızı ışık yüzünden!
Servise vermeye değermi?

Tabiiki hata varsa servise vermelisin o kırmızı ısıgın hicblir sekilde gitmedigini anladıgın anda servise vermeliydn bence servise ver artık...

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Tabiiki hata varsa servise vermelisin o kırmızı ısıgın hicblir sekilde gitmedigini anladıgın anda servise vermeliydn bence servise ver artık...

Ne zamana geri verirlerki? Ben kocaelide oturuyorum İstanbula gönderilecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt