arkadaşlar belle için bir sorum var acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar belle için bir sorum var acil yardım
arkadaşlar ben belleyi yükledim fakat ne oyun yükleyebilyorum nede program. Normal yüklendi diyor fakat oyunun üstüne basıyorum açılmıyor. Oyunlar ve programlar normalde belle için yapılmış ama açmıyor. Nedeni ne olabilir şimdide teşekkürler

tugrul_27

tugrul_27

Üye
kardeş yazılım yüklemede bi takım hatalar olabilir bakın iyice araştırmadan ve telefonu hacklemeden lütfen uygulama yada yazılımı yüklemeyin sitede mevcut anlatımlardan yararlanın sen yazılımı tekrar dan yükelemyi dene ama temiz yükleme yap önce yedek al sonra *#7370# den tele format at sonra yazılımı yükle ister oviden ister phoenix ten kolay gelsin

cukuleaks

Üye
arkadaşlar ben belleyi yükledim fakat ne oyun yükleyebilyorum nede program. Normal yüklendi diyor fakat oyunun üstüne basıyorum açılmıyor. Oyunlar ve programlar normalde belle için yapılmış ama açmıyor. Nedeni ne olabilir şimdide teşekkürler

phyton ve qt yüklümü?

hzl0106

Üye
    Konu Sahibi
kardeş yazılım yüklemede bi takım hatalar olabilir bakın iyice araştırmadan ve telefonu hacklemeden lütfen uygulama yada yazılımı yüklemeyin sitede mevcut anlatımlardan yararlanın sen yazılımı tekrar dan yükelemyi dene ama temiz yükleme yap önce yedek al sonra *#7370# den tele format at sonra yazılımı yükle ister oviden ister phoenix ten kolay gelsin
kardeş hiçbir program yüklenmiyor demedim ki bazılarında sorun oluyyor.

tugrul_27

tugrul_27

Üye
bazıları dediğin konunda da bahsetmişsin belle için demişsin belle içinse nasıl yüklenmiyor ozaman hackles arkadaşın dediği gibi yüklemeye çalıştığın uygulamalar qt yada python tabanlı ise bunları bi telefona kur bidefaya mahsus sonra yükelmeye çalılş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt