C6-01 Kullanan arkadaslar Hepınızın Belle Sorunlumu Geldı ??

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 Kullanan arkadaslar Hepınızın Belle Sorunlumu Geldı ??
Öncelıkle merhaba arkadaslar.. Son 1 haftadır forumda Symbian^3 Genelbolumunu ıncelıyorum ve bolumun 100 de 90 ' nı c6-01 sahıplerının dertlerı olmus. Nedır acaba belle ıle gelen sorunlarınız ? Bu sorunlar halen devam edıyormu ?

aspereas

Üye
belleyi yükleyemedimki sorunum olsun of

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
​Nasıl yukleyemedın = ? :D yardımcı olayım

TT1903

TT1903

Üye
Web tarayıcı'dan m.Facebook'a girince fotoğraflar küçük çıkıyor anna'da büyüktü

V/RS

V/RS

Üye
şarj çok az gidiyor !!

Bomb City

Bomb City

Üye
Benimde şarjım az gidiyo ve aynı şekilde face foto sorunu.

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
​batarya kombınasyonunu yaptınızmı?

Osmanlı Evladı

Osmanlı Evladı

Üye
Ben kullanıyorum ama herhangi bir sorun ile karşılaşmadım çok şükür.

aksbil

Üye
bende de herhangi bir sorun yok

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
1. wifi ve bağlantı
2. flv avi mp4 player
3. bende yok gibi ama şarj sorunu

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
1. wifi ve bağlantı
2. flv avi mp4 player
3. bende yok gibi ama şarj sorunu

wifi sorununa bir oneri veriyim surekli wifi kullaniyosan baglantı dan ag hedeflerınden önce baglandigin wifileri sil sonra interneti 1nci öncelik olarak seç arkadaşım

TheMadness

TheMadness

Üye
flash atın sorun düzelecektir hafıza kartını da biçimlendirin...

faruk26kuraf

Üye
bende harika cok güzel

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Ben de C6-01 kullanıyorum.
Belle'yi yükledim, hiçbir sıkıntı yok.
Anna'nın hantallığından bayağı kurtuldu telefon.
Hatta hackleyip Jin Hao Effects v2'yi de yükledim.
Dehşet bir şey oldu :aha:

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Belle bir başkaymiş gercekten. Şarj sıkıntısı yaşayan arkadaşlar. Batarya kombinasyonu yapın. Öneririm. Benim normalde 2 gun gidiyordu şarj. Simdi 4e cıktı :)

Dostnametr

Üye
Ben bu bataryam 4-5-6 gün gidiyor diyenlere şaşıyorum.
bataryanın 4-5-6 gün gitmesi için telefonla hiç ilgilenmemen hiç konusmaman , nete girmemen gerekki ozaman akıllı telefona ne gerek var ?

Akıllı telefon için 1 gün batarya idealdir.(Akıllı telefon olarak kullanıyorsanız)

Swip3

Üye
Bende hiç bi sorun yok - lerini pek görmedim bellenin. + ları çok ama hızı iyi. bataryası annaya göre daha iyi gidiyo bende. hackledim bide widget tema efekti felan yükledim çok güzel oldu.

The_Eyup

Üye
çektigim videoları ve resimleri göremiyorum hafızada yer kaplıyo bilgisayardan baglanıp görebiliyorum ama telefondan göremiyorum mesela bide mp4 hariç video formatı açmıyor flv vs.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
çektigim videoları ve resimleri göremiyorum hafızada yer kaplıyo bilgisayardan baglanıp görebiliyorum ama telefondan göremiyorum mesela bide mp4 hariç video formatı açmıyor flv vs.

çekilen resimlerı hafiza kartındaki dcim +100 nokia dosyasına atiyor arkadaşım eger sorunun buysa

adanalı1

adanalı1

Üye
    Konu Sahibi
Ben bu bataryam 4-5-6 gün gidiyor diyenlere şaşıyorum.
bataryanın 4-5-6 gün gitmesi için telefonla hiç ilgilenmemen hiç konusmaman , nete girmemen gerekki ozaman akıllı telefona ne gerek var ?

Akıllı telefon için 1 gün batarya idealdir.(Akıllı telefon olarak kullanıyorsanız)
Net ' e bağlandıgımda 1 gun 1 bucuk gun anca gıdıyor du .. ama bu batarya kombınasyonunu yaptıgımda ... net 2 gun.. ve normal oynadıgımda 4 gunu dusmuyor ... denemesı beles sende dene gör usta :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt