Bilgisayar çökerken...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayar çökerken...
Beyler bayanlar bilgisayara bbi haller oldu böyle sistemdeki dosyalar uyumlu değil felan bozuk görüntü herşey kapanırken ardından baktım malware virüsü gelmiş allahtan kasper vardı yoksa şimdi sizden bi soğuk su isteyecektim :ah

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
sağol furkan ardından reset attım dedim şimdi açılmazsa işin yoksa uğraş

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Teknoloji güya ilerliyor :D

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Teknoloji güya ilerliyor :D
bilgisayarda 2 antivirüs var şu anda sabah tek kasperle çalışıyordu demekki az geliyor yanında birkaç tanede kayıt defteri düzenleme programları kullanıyorum advanced system care gibi anca dayanıyor :dry:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Hasta adamı ilaçlarla ayakta tutuyorsun.

• Beğen

abdullah_kck

bi bilgisayara ikı antivurus programı yuklersen tabii kafası 1 milyon olur :cool

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
yok sabah bir taneyidi kasper vardı ama kasper kendini sadece bulmakla yükümlü hissediyor gibi silmek diye birşey yapmıyor :d: microsoft'un essentials bile ondan daha iyiya geçen haftalarda eset vardı ama sistem geri yükleme yapınca gitti

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bir bilgisayar 1 yıl boyunca nasıl stabil kullanılır:

- Windows 7 yükle.
- Avira antivir kur.
- Advanced system care kur.
- Bilgisayarını kullanmayı bilmeyenlere verme.
- Sistem ayarlarıyla oynama.

Ben böyle 1 yıldan fazla kullandım formatsız.

• Beğen
spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
şimdi bende kasper , essentials mevcut yanına avira antivir kabul edermi

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Abartma yaw :D 1 tane de yeter. Yeterki sağlam olsun.

Tavsiyem: Karpsersky gibi ücretli versiyonların deneme sürümlerinden uzak durun. Deneme sürelerince kullanabilirsiniz ancak süresi bitince yazılımı c.r.acklemek kesinlikle virüslere davetiyedir. Ücretsiz AVG ya da Avira gibi 1 antivirüs kullanmanızdır.

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
:ehe

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
Abartma yaw :D 1 tane de yeter. Yeterki sağlam olsun.

Tavsiyem: Karpsersky gibi ücretli versiyonların deneme sürümlerinden uzak durun. Deneme sürelerince kullanabilirsiniz ancak süresi bitince yazılımı c.r.acklemek kesinlikle virüslere davetiyedir. Ücretsiz AVG ya da Avira gibi 1 antivirüs kullanmanızdır.
teşekkürler tavsiyenizi dikkate alacağım
ben bilgisayar çökerken demiştim ama :kop2:

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Dostum yükle eseti kafan rahat etsin. Saldırıları anında kesiyor, buluyor ve siliyor inan bana 5 yıldır eset kullanıyorum daha şeytan kulağına bilgisayara format atmış değilim. Geçmiş olsun.

spy ghost

spy ghost

Üye
    Konu Sahibi
aynen lisanslı alıyorum bir tane işini yapıyor bir flash takmıştım resmen performans testi yaptı saldırı adeti 650 flash mebazet kaynıyordu zaten bilgisayarı çok iyi korumuştu ama şimdi şu aralar sistem geri yükleme yaptım kalktı cd kayboldu felan kaldım ortada

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
aynen lisanslı alıyorum bir tane işini yapıyor bir flash takmıştım resmen performans testi yaptı saldırı adeti 650 flash mebazet kaynıyordu zaten bilgisayarı çok iyi korumuştu ama şimdi şu aralar sistem geri yükleme yaptım kalktı cd kayboldu felan kaldım ortada
bana yarın hatırlat olur mu sana eset 5 ve etkinleştirme kodu göndereyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt