Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n900 alınırmı?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
n900 alınırmı?
Aslında maemo bölmüne açmam gerekirdi ama oraya kimse görmüyor.Markada nokia olduğu için buraya açayım dedim.N900 biliyorsunuz ikinci el fiyatları uygun.Android falanda çalıştırıyormuş ama hd oyunları falan hepsini çalıştırırmı yani androidi tam olarak kullanabilirmiyiz?
PriZm
Üye
Androidli olduğu zaman telefonun kamera,sms,data,arama özellikleri çalışmıyor diye biliyorum(driverleri yok).yani telefonu sadece multimedia cihazı olarak kullanırsın.
mcnpl4
Üye
coklu dokunmatik yok oyundan zevk almazsin yoksa baya oyunu calistirabiliyor. para biriktirip n9 almak daha iyi bende oyle yapicam
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
n9 bomboş şu an.Daha androidi yeni yüklediler ve stabil çalışıp çalışmadığını bilmiyoruz.O zman n900 almayads gerek yok sanırım
papakudioflu
Admin
baran bence 27 şubatı bekle orada nokianın yeni telefon duyuruları olucak ona göre karar ver ben bekliyorum
Esendağlı
Üye
wp li lumia900 u beklemeni tavsiye ederim
^BaRoN^
Üye
Konu Sahibi
fiyat ne olacak acaba işte Bekleyelim umarım uygun olur fiyatı.
Esendağlı
Üye
umarım
SilentOne
Üye
eğer sistemin her yerini mıncıklamyı flen seviyorsan n9 al gerisi için hersey ,symbian