Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mozilla Firefox yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haydaravısyon
Üye
Konu Sahibi
Mozilla Firefox yardım
Inter explorer hata verince mozilla firefox kulanmaya başladım. Aşagıdaki gibi ileri geri yenile kapat giriş butanlarını bir araya nasıl getire bilrim
legend5858
Üye
Penceresi üzerinde sağ tık özelleştir seçeneğine tıklayın.Görünüm yazan yerde simge ve metin seçeneğini işaretleyin.
Tekrar baktımda belki istediğiniz gibi olmayabilir
DaNq3rB0y
Üye
opera kullan o daha iyi
sublieutenant
Üye
Olur olur, bende pcye format attıktan sonra istediğim gibi yapamam demiştim ama yaptım
Penceresi üzerinde sağ tık özelleştir seçeneğine tıklayın.Görünüm yazan yerde simge ve metin seçeneğini işaretleyin.
Tekrar baktımda belki istediğiniz gibi olmayabilir
Sinirlenmeye gerek yok.Belirttim istediğiniz gibi olmayabilir diye.Ayrıca resimde ki mozilla eski sürüm ve biraz oynanmış.Google a girince siyah arka plan olduğu nerde görülmüş.
Sinirlenmeye gerek yok.Belirttim istediğiniz gibi olmayabilir diye.Ayrıca resimde ki mozilla eski sürüm ve biraz oynanmış.Google a girince siyah arka plan olduğu nerde görülmüş.