vodafone ücretsiz facebook?

Sponsorlu Bağlantılar

love_my

love_my

Üye
    Konu Sahibi
vodafone ücretsiz facebook?
ücretsiz facebook girmek için bilgi??

cyber

cyber

Üye
FACEBOOK yaz 3636 ya yolla gelen linke gir uygulamayı indir vodafone live ile bağlan

ekomar16

ekomar16

Üye
0.facebook yine bedava oldu ben giriyorum
Yok siteye giriyo ama artık operatörünüz desteklemiyor diyo

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Bu uygulama da ücretsiz falan değil arkadaşlar..valla adamlar çatır çatır tl leri yiyorlar... Bilmiyorum benim telde öyle yani...

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bu uygulama da ücretsiz falan değil arkadaşlar..valla adamlar çatır çatır tl leri yiyorlar... Bilmiyorum benim telde öyle yani...

başta bedavaydı sonradan ücretlendi 0.face geri gelse süper olur

46maraz

Üye
aynen katılıyorum arkadaşlar bu uygulama kontor yiyo

dedeminoglu

dedeminoglu

Üye
Bazı arkadaşlar live ayarı falan diyor ama nafile hiç bi işe yaramıyor..tl ler gidiyor...

• Beğen
Tepkiler: ßygratis
TheSoftware

TheSoftware

Üye
Üstad onlar ücretsiz der sonra yok bağlantı noktası yanlış,vay efendim facebook dışında bir bağlantıya tıkladiniz derler sizin tl ler gider.

tempestshine

tempestshine

Üye
benim telefona live ayarları gelmiyor.uyumlu değil :( 0.face bedava olsada fark etmez :(

matchless

matchless

Üye
ucretsız facebook artık yok ama ınternet paketlerı ucuzladı

Kupa Beyi

Kupa Beyi

Üye
Arkadaşlar 0.facebook yerine Vodafone 3 tl karşılığında 350 mb'lık FT (facebook-twitter) paketini ilan etti ilk ay ücretsizdir. Abone olmak için (ABONE FT) yazıp (3636) sms atarak abone olabilirsiniz.

Uyarı: Facebook-Twitter sayfalarından 3.sayfalara geçilirse 10mb 50krş şeklinde ücretlendirilir...

RdvanA.

RdvanA.

Üye
bedava facebook yüzünden 30 lira fazla fatura ödeyeceğimfaturalıysanız bence hiç bulaşmayınn

----------Eklendi @ 01:22:48 ---------- Yazıldı @ 01:21:29 ----------

tabi 3 lira ile paket alırsanız o ayrı

Takipçi Satın Al

Üst Alt