Win7 Yavaşladı galiba

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Win7 Yavaşladı galiba
arkadaşlar 3-4 ay önce win7 ye geçtim fazla program yüklemedim fakat bir süre sonra şu sıralarda sanki bilgisayarım bana yavaşladı gibi geliyor format atacaktım ama düşündüm sonuçta xp değil bu koskoca win7 böyle şeylere gerek yoktur diye ne dersiniz sizce psikolojik bi durum mu yoksa format atmalımıyım :bilmm

dogukandurak

dogukandurak

Üye
CPU kullanımına bir bakarmısın???

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
27-15-9-18-25-22-10-5-10-22-25-5-40-12-11..... intel atom 1.60 ghz

dogukandurak

dogukandurak

Üye
Doğru oda olabilir...:naughty:

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ıslemcın guclu bır model degıl zaten ama ıslemcı kullanımının sıfır olmaması anormal bır durum ısaret edıyor...
Ccleaner ykle ve temızlık yap..
Advanced systemcare yukle ver derın tarama yap...
Sonucta fark hıssedersın..
Vırus programın ne bu arada ?

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
Virüs programın microsoft security essentials daha dün akşam tam tarama yaptım yok bişey bide dün akşam advenced system care yükledim xp de kullanıyordum pek birşey hissetmedim, ramim de 1 gb netbook zaten çok bi donanım yok yani :)

fnldstntn

Üye
Advenced System Care 5 i yükle bir derin temizlik yap ve ccleaner ile açılışta çalışan gereksiz uygulamaların çalışmasını engelle...İşin çozülür...

futbol123

futbol123

Üye
Virüs programın microsoft security essentials daha dün akşam tam tarama yaptım yok bişey bide dün akşam advenced system care yükledim xp de kullanıyordum pek birşey hissetmedim, ramim de 1 gb netbook zaten çok bi donanım yok yani :)
1gb win7 için yeterli değil ekran kartınızda paylaşımlıdır ordanda ram gidiyor yetmiyor 2gb ram yaparsanız sorunsuz kullanırsınız win7 yi :)

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
1gb win7 için yeterli değil ekran kartınızda paylaşımlıdır ordanda ram gidiyor yetmiyor 2gb ram yaparsanız sorunsuz kullanırsınız win7 yi :)
sanırım netbook yazdığımı görmedin :)

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Arkaplanda çalısan uygulamlara bak aşırı cpu veya ram kullanımı gözüne çarpıyorsa bi sorun vardır.
Sorun yoksa açılıstaki programları kontrol et ; çalıstıra 'msconfig' yaz ve baslatma kısmındaki gereksiz gördügün uygulamaların yanındaki isreti kaldır.

Legendary_484

Legendary_484

Üye
    Konu Sahibi
gördüm sen benim yazdığım mesajı görmemişsin :)
windows'un sitesinden bilgisayar yeterli mi diye küçük bir program indirmiştim, o yeterli demişti netbookların geneli 1 gb ram değil mi?

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
benım 3 yıllık dandık laptop 4gb.
kuzenlerın 1 yıllık netbook 2gb

futbol123

futbol123

Üye
windows'un sitesinden bilgisayar yeterli mi diye küçük bir program indirmiştim, o yeterli demişti netbookların geneli 1 gb ram değil mi?
1gb ram öneriliyor ama yetmiyor netbookların ekran kartı paylaşımlıdır 128mb ı ramden çalıyor geriye 896mb ram kalıyor ve yeterli kalmıyor raminizi 2gb yaparsanız sorunsuz kullanırsınız win7 yi videoda atarım 1gb ram vs 2gb ram li win7 performansı:)

----------Eklendi @ 22:19:45 ---------- Yazıldı @ 22:16:38 ----------

[video=youtube;WGjSCCIOsCI]http://www.youtube.com/watch?v=WGjSCCIOsCI&feature=related[/video]
bakın aradaki farka :)

• Beğen
Tepkiler: Legendary_484
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt