Hangi navigasyon daha iyi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Hangi navigasyon daha iyi ?
Selam arkadaşlar. Belle yükledim. Ve tertemizce navigasyon programı kurmak istiyorum. Ancak kararsız kaldım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Önceden telefonumda n8 sızma belle yüklüydü. Ve garmin mobile yüklüydü. Ve bi ara İstanbula gittim. Dedim bi açıyım. Açtım. Açmaz olaydım. Çok eksik. Rezalet. Hemen sildim.

Sygic kurdum. Ama fazla kullanamadım. O kadar garmin kullandıkdan sonra :D

Ve birde sizlerden yorum almak istedim. Yani şöyle Fazla eksik yol olmayan. Tam stabil,kullanışlı bir navigasyon programı söylermisiniz.

Ayrıca ben ücretsiz istiyorum.. Yani internet paketim felan yok. :D

1- Garmin önerirseniz. Özellikle ANKARA-İSTANBUL haritalarının tam olduğu bir sürüm söylermisiniz.
2- Sygic önerirseniz forumda mevcut. Linkler kırık :D

Şimdiden çok teşekkür ederim.

_ardaa

_ardaa

Üye
Ben ovi ve navitel kullanıyorum ovi belle de şahane olmuş zaten, naviteli de trafik bilgisi için kullanıyorum ovi de trafik olsaydı sadece ovi yeterliydi.

Ovi güzel tavsiye ederim alışınca diğer navigasyonları kullanmak istemeyeceksin.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Ben ovi ve navitel kullanıyorum ovi belle de şahane olmuş zaten, naviteli de trafik bilgisi için kullanıyorum ovi de trafik olsaydı sadece ovi yeterliydi.

Ovi güzel tavsiye ederim alışınca diğer navigasyonları kullanmak istemeyeceksin.

Teşekkür ederim. Ama ovi çok geç uydu buluyor + poi noktalarınu çevrimdışı modda bulamıyor :hmmm

_ardaa

_ardaa

Üye
Bende ovi neredeyse açar açmaz konumumu buluyor, çevrimdışı da buluyor ama çevrimiçi kadar fazla içeriği yok, tüm navigasyonlar da öyledir zaten.

Navitel kullanabilirsin ankara'yı bilmiyorum ama istanbul'da otobüs duraklarına kadar gösteriyor.

FlaxLy

FlaxLy

Üye
    Konu Sahibi
Bende ovi neredeyse açar açmaz konumumu buluyor, çevrimdışı da buluyor ama çevrimiçi kadar fazla içeriği yok, tüm navigasyonlar da öyledir zaten.

Navitel kullanabilirsin ankara'yı bilmiyorum ama istanbul'da otobüs duraklarına kadar gösteriyor.

Hm Deneyeceğim. Teşekkürler. Konu kilitlenebilir. :locked:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
aslında bugüne kadar gördügüm en güzel navigasyon yandex mobile maps tır hepsini kullandığımıda belirteyim özellikle anlık trafik bilgisi ve cadde ve sokakların panaromik görüntüsü çok güzel ama türkçesini bulamadım ingilizceyede razıydım ama heryerde ruscası var bulabilirsen memnun kalırsın

salihk

salihk

Emekli Yönetici
hangi navigasyon daha iyi ? demişsin sana önerebileceğim 1 tane var oda Ovi Haritalar :oke:

Esendağlı

Esendağlı

Üye
En iyisi ovi haritalar:oke:

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Nokia Maps :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...