belleyi rusyada yüklesem....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
belleyi rusyada yüklesem....
telefonum turkce belle ve rusyaya gıdıcem. orada yenı telefon almak ıstemıyorm oviden rusyada güncellesem telefon rusca olurmu ozellıkle tuş takımı .. çunku latın alfabesı kullanmıyorlar kiril alfabesı kullandıkları ıcın orda latın alfabesı olan bır telefon ıs gormuyor...

catdog136

catdog136

Üye
Telefonun ürün koduna göre gelir, çine de gitsen aynı güncellemeyi alır, navifirmden rusça sürüm bulup telefonunuza kurmanız sizi 2. Bir telefon almaktan kurtarır:)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
uuu uzun ısmıs neyse rusca dıl paketı arıym ben barı

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
davay davay durduğun kabahat rusça vardı sende diye hatırlıyorum :)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
Naviden indirirsen oluyor sanırım o. Telefonun koduna göre yüklüyor çünkü. Türkiyede ingilizce telefon çok.

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
horosho :) ya msjlar da yazma dılını rusca yaptıgım zaman qwerty klavye modunda rusca yazabılıorm ama telefonun dılının de degısmesı lazım kı telefon dılı sadece ıngılızce turkce mesela rusyada telefonu satmak ıstesem kımse almaz bu yuzden navı fılan dıo arkadaslar ama onuda ben pek anlamıyorum

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
rusya varyantı için navifirm kullanman lazım ama kardeşim. başka türlü dil değiştiremezsin.ya da işi bilen arkadaşlar sana rusça türkçe ingilizce içeren bir custom fw yapacaklar :)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
bıraz arasak tarasak dıl paketı bulamazmıyız :)

hakan_710

hakan_710

Üye
eğer istersen ben sana rusça varyantını flash atayım ama içinde hangi diller var bilmiyorum fakat ingilizce vardır kesin

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
benm telefonun kendısınde ıngılızce var ıkı dıl var ıngılızce ve turkce buna rusca ekleyebılırsem guzel olacak ama flash atmadan cunku sırf onca uygulama oyun program vs yenıden yuklemeyı goze alamadıgım ıcın orjınal belleyı bıle yuklemedım :D

hakan_710

hakan_710

Üye
benm telefonun kendısınde ıngılızce var ıkı dıl var ıngılızce ve turkce buna rusca ekleyebılırsem guzel olacak ama flash atmadan cunku sırf onca uygulama oyun program vs yenıden yuklemeyı goze alamadıgım ıcın orjınal belleyı bıle yuklemedım :D
sen bilirsin bulabileceğini sanmıyorum ama yinede sansını bi dene :D

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
allahtan yazma dılınde rusca var eger o da olmasa yanmıştık

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
rusça dil paketinde rusça ukraynaca azerice özbekçe kazakça ingilizce dilleri var..türkçe yok ama azerice ile idare ederim diyorsanız ok :)

matchless

matchless

Üye
    Konu Sahibi
13 subatta gerı doncem bıraz kullanmaya calısıym eger satma durumu olursa senı bulucam :)

adanalı1

adanalı1

Üye
Cihazı rusyadan aldıysan rusca olarak guncellenır..
Turkıyeden aldı ısen . turkce guncellenır ..

iPhone.4S

iPhone.4S

Üye
kanka birak sen annayi belleyi gotur ruslari "ti krasivaya" de hemen :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...