Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olur mu böyle komşuluk?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LuckyDALT0N
Üye
Canını sıkcak başka birşey bulamadınmı be güzel kardeşim.
enkazcı
Üye
şimdi forumda ağzımı açmayım...........yemin ediyorum ben büyük kavga çıkarırdım
kandırıyorlar olmassın mi? Komşunu iyice gözetle valla belkide kendileri besliyorlardir?
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Yok yaw. Zaten bahçelerinde görmeyince şüphelenmiştim. Kendi ördeği vardı bizim ördek onun yanında değildi. Sonradan yemiş.
Bu arada komşu anneme parasını vereyim demiş. Sizce ne kadar teklif etse iyidir? 20 TL demiş Bende para mara istemiyorum, hakkımı helal etmiyorum demesini söyledim anneme.
Emrgncy
Üye
Nasreddin hoca bile senin komşudan vicdanlı, O hiç olmazsa önce doğurtuyor sonra öldürüyor. Senin komşu direk sonuca bağlamış.
Silinen Üye 94869
Kapalı Hesap
Konu Sahibi
Aynen öyle. Böyle komşuya söylediklerimi bu simge sessizce anlatıyor zaten:
En sevilen ördeği yemişler. Canımı sıkmıyorum, sıkılıyor Bu devirde babana bile güvenmeyeceksin lafı boşuna değil. Ama ben babama güveniyom Şimdi baboş nolursa olsun o kesmese sen kesicektin,hakkını helal et geç bidaha verme ördeğini,bugün ördeğini kesen yarın öbürgün nelerini kesmez yaniiiii