Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone Opera ile sorun ?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
İphone Opera ile sorun ?
Şimdi iphone 3gs ile opera mini ile siteye giriyorum pc görünümünde oluyo mobile light tıklıyorum hiç değişiklik olmuyo her pc görünümünde kalıyo site neden acaba ?
Haydar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
yardım edecek kimse yokmu arkadaşlar
Consul9
Üye
aynı sorun bende de var ama zaten tapatalk varken mobil siteye gerek yok
Revengeful
Emekli Yönetici
Safari kullansanıza
futbol123
Üye
benim ipod touch 2 dede aynı sorun vardı safaridende açmıyordu
Şimdi iphone 3gs ile opera mini ile siteye giriyorum pc görünümünde oluyo mobile light tıklıyorum hiç değişiklik olmuyo her pc görünümünde kalıyo site neden acaba ?
İphone opera mini 6.5 de mobile görünümü diye bi seçenek yoktur
Revengeful
Emekli Yönetici
iPhone uygulama bölümünde paylaştım. Ama JB'li olması lazım iPhone'nun
Haydar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
JB nedir ? Daha yeni bir iphone kullanıcısıyımda
Consul9
Üye
Ya sen epey araştır eğer symbian kullandınsa hack islemiyle;android kullandıysan root islemiyle hemen hemen aynı.Sadece isimler ve yöntemler farklı.Biraz araştırarak öğrenirsin.Bende 4-5 aylık iPhone kullanıcısıyim.Jb yi öğrenme shsh kaydı falan öğrenmem 4-5 günümü almıştı.
Haydar
Emekli Yönetici
Konu Sahibi
tamam sybian hackten falan çok iyi anlarım da bu iphonun ki nasıl yapılıyor onu bilmiyorum.
Ozan
Admin
Telefonlarla ilgili konusmalarınızı ilgili bölümde yapmalısınız, sorunuza gelecek olursak cevabı opera nın ayarlarında desktop görünümü seçili ise, desktop pc gibi davranacak site ve istediginiz temayı seçebileceksiniz sorun yok