Elmander'e bu rakam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Elmander'e bu rakam

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Zenit'in talip olduğu İsveçli futbolcunun menajeriyle yaptığı görüşmede bonservis bedelini açıkladı. Bu rakamı fazla bulan Rus yöneticiler geri adım attı.

Star gazetesinde yer alan habere göre; Cim-Bom, sezon başında bedelsiz olarak transfer ettiği Johan Elmander'in fiyatını 15 milyon euro olarak belirledi. İsveçli golcü için son günlerde hareketli saatlerin yaşandığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı kulübün kapalı kapılarının ardından Elmander için gelen tekliflerin masaya yatırıldığı ancak Başkan Ünal Aysal'ın sezon başında bedava gelen futbolcu için istediği paranın ardından transferin gerçeklemediği ifade edildi.

Daha önce Baros için Galatasaray'ın kapısını çalan Rus Zenit Kulübünün bu defa Elmander için teklifte bulunduğu ve Ruslar'ın 6 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi. Ancak Aysal'ın işi yokuşa sürdüğü ve "Şu anda satmayı düşünmüyoruz. Ama 15 milyon euro veriyorlarsa gelsinler konuşalım" dediği belirtildi.

Aysal'ın istediği 15 milyon euronun resmi bir yazı ile Rus kulübüne geri yollandığı ancak fiyatın yüksek gelmesinden dolayı transferin gerçekleşmediği öğrenildi. Zenit'in sezon sonu bir kez daha Galatasaray'ın kapısını çalması bekleniyor.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Haberin doğruluğuna inanmıyorum .:)

Bu arada Elmander'e 15 milyon euro istemeleri için kafalarının güzel olması gerek :ehe

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
ardada o fiyata gitmişti galiba.

Consul9

Consul9

Üye
10 milyondan aşağı verilmemeli.

cargo3230

cargo3230

Üye
Haberin doğruluğuna inanmıyorum .:)

Bu arada Elmander'e 15 milyon euro istemeleri için kafalarının güzel olması gerek :ehe
öyle diyosunda gol atmanın ne demek olduğunu bilmeyen guiza gibi manava bile siz 20 milyon verdiniz bence başkan az istemiş ordan yola çıkarsak 30 istememiz lazım....
''hırslı, istekli, lige ve taraftara uyum sağlamış ve en önemlisi atıyor attırıyor'' ne tesadüf bu özellikler guiza da yoktu iddaa ediyorum sow bile onun kadar iyi olamayacak ama kalite ve kendini kanıtlama anlamında sow çok çok daha iyi ona sözüm yok ama o lige ayak uydurma takıma fayda yapma anlamında elmander hep bi adım önde olacak... demedi demeyin....:ehe
:ehe:ehe

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
Bence en az 12 milyon eder en az

India

India

Üye
    Konu Sahibi
sow elmander'den daha iyi bir forvet bence bu tartışılmaz ama fenerbahçede yanında gervinho-hazard yok o yüzden çok iyi işler yapacağını sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt