Olur mu böyle komşuluk?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Olur mu böyle komşuluk?
Benim 4 tane ördeğim vardı. Hatta forumda resim ve videolarını paylaşmıştım.

İşte geçen ay ben üniversitede olduğum için annem telefonla beni arıyordu. Bir komşumuz var. 1 dişi ördeğim var. Yanına bir de erkek ördek lazım. Kendin ördeklerinizden bir tane emanet verebilir misiniz demiş. Tabii ben hemen reddettim. Güzelim ördeklerime başkası nasıl bilmiyorum.

Böylece konuşmamız bitti. 2 hafta sonra annem beyaz erkek ördeği komşuya verdiğini söylemişti. Tatilde gidip beyaz ördeği komşudan aldım ve tekrar ördeklerimin içine bıraktım. Bir de ne göreyim? Beyaz ördeğime diğer yeşil benekli erkek ördek saldırıyor, onu rahat bırakmıyordu. Ben de 2 gün idare etmeye çalıştım. Olmadı, ördek hep kavga ediyordu. Ben yine beyaz ördeği komşuya verdim. Emaneten bıraktım, kavga ediyorlar şimdilik sende kalsın dedim. Komşuda kabul etti.

Tatilden tekrar üniversiteye döndüm. Geçen hafta annem aradı. Komşuya gidip ördeği geri almak istemiş. Fakat komşu ördeğe güya araba çarptığını ve bu yüzden kesip yediklerini söylemiş.

Gitti güzelim beyaz erkek ördek. Sormadan kesip yemişler, bir haber de vermemişlerdi. Olur mu böyle komşuluk? Ördeklere olan hevesim azaldı. En güzel ördekti beyaz ördek. :(

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
geçmiş olsun adaş :)

Türe

Türe

Üye
ayıp yani yaptığı :vur

mstf_l

mstf_l

Üye
yapacak bisey yok ölenle ölünmez

dayimin ördeklerini de biz yemiştik :D simdi her yiyene laf etme

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Sağol adaşım :aglasomuru::stres:

anılbaran

anılbaran

Üye
:ah

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Ana!

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Boş ver sıkma canını, bir yerden kan akacakmış işte

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
Aaa cok kötü yaa.benimde ördeklerim vardi.üzüldüm bak simdi.ördek corbasi olmuslar.komsunuz cok genismis:\

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Benim halimden en iyi ördeği olan biri anlardı. Yani güzelim ördek gitti. Sapasağlam en güzeliydi :(

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
geçmiş olsun...
Olmaz olsun öyle komşu

mstf_l

mstf_l

Üye
furkan aslinda ben komsunuzun ogluyum herseyi acikliyorum

sen ördegi verdikten sonra ördek delirdi gibi birsey oldu heryere saldiriyordu. Biz de belki düzelir diye bekledik ama gercekten herseye saldiriyordu. Sanki filmlerde ki mutasyon gecirmis ördekler gibi. birgün kardesim bahcede gezinirken birden üstüne atladi. Babam ne yapacagini bilemedi. Eline bizim dede yadigari cift kirmayi aldi kardesimden uzaklastirdi ama senin ördek hala saldiriyordu. Babamda o anin telasiyla çekti vurdu.

İste böyle biz de sen üzülme ördeginin yaptiklarini ögrenme diye böyle bir yalan söyledik. Affet bizi. Ama biz böyle olsun istemedik emin ol

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye

sen ördegi verdikten sonra ördek delirdi gibi birsey oldu heryere saldiriyordu. Biz de belki düzelir diye bekledik ama gercekten herseye saldiriyordu. Sanki filmlerde ki mutasyon gecirmis ördekler gibi. birgün kardesim bahcede gezinirken birden üstüne atladi. Babam ne yapacagini bilemedi. Eline bizim dede yadigari cift kirmayi aldi kardesimden uzaklastirdi ama senin ördek hala saldiriyordu. Babamda o anin telasiyla çekti vurdu.

İste böyle biz de sen üzülme ördeginin yaptiklarini ögrenme diye böyle bir yalan söyledik. Affet bizi. Ama biz böyle olsun istemedik emin ol

lise kaç

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
ne diyelim geçmiş olsun takma kafaya yeni bir tane alırsın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

Sen yine acıyorsun. bizim komşu hiç acımamış :) :ehe

ne diyelim geçmiş olsun takma kafaya yeni bir tane alırsın

Tekrar civciv çıkartmalarını sağlayacam :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt