16 gb Team class 10 mmc alıcamda bi bakarmısınız ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
16 gb Team class 10 mmc alıcamda bi bakarmısınız ?
arkadaşlar 8 gb team class 10 hafıza kartı kullanıyordum gayette memnundum kart siyah renkti maviside vardı ben siyahından aldım o kartım kırıldı şimdi tekrar alıcam 16 gb almak istiyorum bu sefer bu sitede hesaplı buldum ancak kart mavi renk aynıdır dimi bi sıkıntı olmaz kullananlar varmı bi zahmet bakarmısınız ?

pRime.

pRime.

Üye
Sıkıntı olmaz, tavsiye ederim.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
yanlış karta bakıyormusum maviler micro degilmiş :)

CnFk

CnFk

Üye
Ben Geçenlerde aldım arkadaşım Hızlı.comdandiğer sitelerdende araştırdım en cazip fiyat burdaydı. Team Micro SD (SDHC) 16GB Class 10 Ultra Yüksek Hızlı Flash Kart ben 67 liraya aldım 2 günde elimde oldu. az önce baktım 68,5 lira olmuş. kullanıyorum ve gayette memnunum arkadaşım ;)

PriZm

PriZm

Üye

bu linktekinede bakabilirsin kullanıyorum tavsiye ederim:)

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
c6-01 e en fazla ne kadar takabiliyorduk ?

Quaresma53

Quaresma53

Üye
bende hızlıal.com dan aldım dün elime ulaştı harika bi kart usta ben 16 gb aldım bu işte en iyisi team aklında bişey kalmasn gönül rahatlğyla alabilirsin.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
slm arkadaşlar hangı telefoncuya sorduysam 8 gb ın class 10 u olmuyor dıye yok onlar fotograf makinelerıne oluyomus micro diyorum anlayan yok

tarxhn

tarxhn

Üye
iyi almısın kigstonun dandik 8 gb class 4 68 lira istiyorlar

Quaresma53

Quaresma53

Üye
telefoncuda bulman imkansz pahalı bir ürün diğerlerine göre teknoloji marketlerde bile zor anca netten dostum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için ben zaten bu karttan 8 gb olanı ama telefonu belleye güncellerken ne olur ne olmaz diye cıkardım pc masasının üstünde yegen onu almıs agzına sokmus ısırınca bozuldu gitti kart öyle dikkatsizligim yüzünden :vur şimdi 16 gb siparişi verdim hızlıal..comdan perşembe akşamı verdim 1 iş günü diyordu cuma gelmesini bekliyordum gelmedi ne zaman gelir acaba

tarxhn

tarxhn

Üye
pazrtesi elinde olur kart merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt