Bırrr bizi bozar Baba..?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bırrr bizi bozar Baba..?
Hayranları, reklamın Müslüm Baba imajını bozduğu iddiasıyla markaya savaş açtı.
Müslüm Baba hayranları, 'Bırr'lı reklamın Müslüm Baba imajını bozduğu iddiasıyla markaya savaş açtı.

Müslüm Gürses'in Coca Cola reklamında 'Bırrr'laması hayranlarını kızdırdı. Müslümcüler, sanal alemde çeşitli kampanya ve boykotlarla bu reklamı protesto etmeye başladı. Kendilerini Müslüm Baba'nın öz tarzını benimsemiş kişiler olarak tarif eden Müslümcüler şöyle dedi: "Müslüm Baba'nın kendi imajı dışında sergilediği bu imajı ona yakıştıramıyoruz. Çünkü biz, 'İsyankar', 'Esrarlı Gözler', 'Küskünüm', 'Yıkıla Yıkıla' gibi şarkılarla sevdiğimiz Müslüm Baba'yı görmek istiyoruz. Müslüm Baba'yı bu hallere düşürenler utansın. Bu reklam TV'den kaldırılana kadar o markayı kullanmayacağız.

SelmanTE

SelmanTE

Üye
o markayı zaten hiç kullanmamak lazım :)

Ozan

Ozan

Admin
Çok da umursanacak :)

Coca cola ve müslüm gürses rekor bir reklam ilgisi yakaladı simdi böyle 2-3 100 tane sanal alemde olusmus gurupları mı takacak :)

Onlar da reklam yapmak istiyor işte :)

SelmanTE

SelmanTE

Üye
e tabi reklamın kötüsü olmaz.
hatta bi ara bi gaztede okumuştum. Amerikada bir ürünün reklamı en beğenilmeyen reklam seçilmiş
ama o seçime kadar alanının en çok satan ürünüymüş. seçimden sonra ise yaşanan patlamayı siz düşünün... :)

kurt bey

kurt bey

Üye
para müslüm babayı bile bırrrrrlattı ya nediyim müslüm gürsesin yeni albümünde çikita muz şarkısını çıkış parçası olarak görürsek hiiç ama hiç şaşmam valla :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Markayı bilmiyorum ama sanırım Coca Cola. Benim gözümde verilen parayı en iyi hakeden olduğu için kendi dalında. Bence her zaman Coca Cola :)

irun

irun

Üye
ben sevmedim reklamı..

vormound

Üye
gayet güzel reklam ne varmış:yuru

POWER

POWER

Üye
Yok yaw...Ben beğenmedim ne o öle bırrr felan...

irun

irun

Üye

:ehe

UndeRqRo.uNd

Üye
mülüm baba gibi bir insana yakışmamış, karizma sıfır.
müslüm dinlesem bırakırdım. :D

> çileke$ <

> çileke$ <

Üye
Paranın gözü kör olsun...:sinir

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Müslüm demişken Usta dinleyelim bari canım istedi :pro:

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
para adama eteqde giydirir zil taqıp oynattırırda ve reqlamlarda görüldüğü gibi tuhaf seslerde cıqarttırır

SelmanTE

SelmanTE

Üye
yazık :kotu:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...