Nokia6303i classic (.EXT den .JAR'a dönüştürme)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Nokia6303i classic (.EXT den .JAR'a dönüştürme)
Arkadaşlar öncelikle belirtmeliyim ki önceden böyle bir yardım isteme konusu açılmış fakat pek bir ilgi olmamış.

Ve benim internetten indirdiğim dosyaların genelde çoğu telden .EXT uzantılı dosya olarak indiriyor fakat benim istediğim şey .JAR uzantısı olarak inmesini istiyorum ve winrardan da dosyanın uzantısını değistirdiğimde winrar ı düzgün bir şekilde kapattiğimda tekrar .EXT dosyasına dönüyor lütfen yardım edin.

Bilgisayardan değiştirilebildiğini biliyorum fakat bilgisayarı açmam uzun sürüyor lütfen telefondan nasıl değiştirileceğini anlatırmışıniz? Not! Telefonum sis dosyalarını açmıyor. Bu konuyu okuyup da uğraşıp da yardım bulamayanlara da yine çook teşekkür ederim :)

Looqposse

Looqposse

Üye
aynen arkadaşlar aynı sorun bende de var nokia c3-00'dan maxicep'teki herhangi bir uygulamayı indirirken güncel opera mini 6.5 veya opera 4 farketmiyor .ext uzantılı iniyor...

daha önce baska sitelerden indirme yaparkende karşılaştım aynı sorunla lütfen yardım edin...

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Evet iki kişi olduk nolur yardım edin ;-( telefon içimden nasıl yapabiliriz ve operanin her sürümü var telefonumda hiçbirinde olmuyor

TheCower

TheCower

Üye
Bak şimcik. Blueftp dosya düzenleyici aynı zamanda dosya transfer yapan uygulamayı teline kur. Proyu aç. Sonra .ext olan dosyayı kendi telinden bul. Sol tıkla rename de yani adını ve uzantısını değiştir. Mesela ali_jar yap. Dikkat et alt çizgiden önce nokta veya başka bir alt çizgi veya üst çizgi herneyse olmasın. Sonra adını değiştirdiğinde prodan çık. O dosyayı bul. Yeni isim ver de _ yi nokta yap. Ben bu kadarını yapabiliyorum telefondan.

Silinen Üye 2381601

Kapalı Hesap
Bak şimcik. Blueftp dosya düzenleyici aynı zamanda dosya transfer yapan uygulamayı teline kur. Proyu aç. Sonra .ext olan dosyayı kendi telinden bul. Sol tıkla rename de yani adını ve uzantısını değiştir. Mesela ali_jar yap. Dikkat et alt çizgiden önce nokta veya başka bir alt çizgi veya üst çizgi herneyse olmasın. Sonra adını değiştirdiğinde prodan çık. O dosyayı bul. Yeni isim ver de _ yi nokta yap. Ben bu kadarını yapabiliyorum telefondan.

Biliyordum, ama zahmet etmişsin, teşekkürler.

kelo12

Üye
Cep için Güzel bir site

cihat04

cihat04

Üye
aynı dertten muzdaribim

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
Hallettn mi

question555

question555

Üye
Ucweb 8.8 kullanın arkadaşlar. İnstall basıyorsun ve .jar olarak indiriyor

odunuzz

odunuzz

Üye

kardeş süpersin ya kaç aydır böyle birşey arıyordum senin sayende öğrendik artık bol bol oyun indiririm artık

cihat04

cihat04

Üye
artık yükleyebiliyorum.:good:

Heroata

Heroata

Üye
    Konu Sahibi
:) androide gectm ben

ali_gfb_1907

:tşk:

mmt1458

Üye
kardeş forumda s40 için winrar falan var konudada nasıl yapıcağın belirtilmiş :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...